POČETNA > Stribbo

NATRAG

FILTER

cijena od: ,00 kn

cijena do: ,00 kn

KATEGORIJA

Kiddo krevetić 120x60cm - Bijeli
Kiddo krevetić 120X60cm - Natur
Kiddo krevetić 120x60cm - Sivi
Shuma krevetić 140x70cm - Bijeli
Shuma krevetić 140x70cm - Sivi
Shuma zaštitna ogradica - Bijela
Shuma zaštitna ogradica - Siva

Stribbo nam donosi svjež i suvremen dizajn dječjeg namještaja. Gledajući na namještaj kao dio obitelji, razvili su dizajn koji će se svidjeti roditeljima, a u kojem će djeca uživati.

Stribbo predstavlja vezu s prirodom koju smo imali kao djeca i koju želimo zadržati u svojim domovima danas, za svoju djecu. Stribbo želi da naš namještaj bude element koji pomaže stvoriti zdravo okruženje, sigurno i mirno mjesto za odrastanje djeteta.

“Dolazeći iz zemlje koja obiluje prirodnim resursima i ima bogatu tradiciju korištenja i obrađivanja drva, kad smo postali roditelji, nadali smo se da ćemo koristiti lokalne i održivo proizvedene proizvode. Nadahnuti mogućnošću, vidjeli smo posebnu priliku za stvaranje visoko funkcionalnog, lijepog dječjeg namještaja. Angažirali smo talentirani tim dizajnera i inženjera kako bismo oživjeli našu viziju. Uz tvornicu koja koristi samo lokalne održive materijale, Stribbo je sve ono o čemu smo sanjali: održivo, snažno, suvremeno i sigurno.

U suradnji sa Neisako dizajnerskim timom iz Zagreba stvaraju predivan dječji namještaj. Neisako je mala dizajnerska praksa usredotočena na inovativna i nadahnjujuća rješenja dizajna proizvoda. Studio radi u širokom spektru dizajnerskih područja s radovima koji su uglavnom potaknuti istraživanjem dubljeg smisla stvaranja kroz jezik geometrije. Osnovali su ga Neven i Sanja Kovačić sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska.

Drvo koje se koristi za Stribbo proizvode dolazi iz lokalnih bosanskohercegovačkih šuma i za njih izaziva osjećaj topline i evocira uspomene iz vlastitog djetinjstva. Kao klinci provodili su puno vremena sa svojim obiteljima šetajući šumom, berući gljive, te sjedeći na starim deblima i sanjareći.

Vjerujemo da je Stribbo namještaj koji će trajati i prenositi se između generacija.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 29kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

NAŠA PREPORUKA


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa