Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Košarica

Zamjene i povrat

Zamjene i povrati proizvoda naručenih preko webshopa

Sve što si naručio/la u Svijetu Beba možeš besplatno zamijeniti ili vratiti u roku 14 dana od primitka.

Sve što trebaš učiniti je poslati sliku računa e-poštom na reklamacije@eburza.hr i mi ćemo organizirati zamjenu ili povrat na tvojoj adresi.

Proizvode možeš vratiti ili zamijeniti i u trgovini Svijet Beba u Zagrebu.

Proizvod koji vraćaš ili mijenjaš ne smije biti korišten i mora biti u original pakiranju kako smo ga isporučili. Kada primiš proizvode dobro ih pregledaj prije nego ih kreneš sastavljati ili koristiti.

Proizvode možeš zamijeniti za što god želiš. Ako je zamjenski proizvod manje vrijednosti, razliku ćemo ti vratiti, a ako je veće vrijednosti razliku moraš nadoplatiti.

U slučaju povrata proizvoda koji su plaćeni pouzećem ili Internet bankarstvom novac vraćamo uplatom na bankovni račun. Ako je plaćanje bilo karticama, novac vraćamo na karticu kojom je plaćeno.

Novac će biti vraćen u roku 10 dana ovisno o tvojoj banci.

Svijet Beba zadržava pravo odbijanja povrata proizvoda koji su zatraženi nakon proteka roka ili nisu vraćeni u istom stanju u kojem su primljeni

Zamjene i povrati proizvoda kupljenih u trgovini Svijet Beba

Proizvode kupljene u trgovini Svijet Beba možeš zamijeniti u roku 2 radna dana u trgovini gdje su kupljeni. Za zamjenu moraš imati račun.

Ne odobravamo povrat proizvoda kupljenih u trgovini. Moguća je samo zamjena za drugi proizvod iste ili veće vrijednosti.

Proizvod koji vraćaš ili mijenjaš ne smije biti korišten i mora biti u original pakiranju kako smo ga i dobio/la.

Svijet Beba zadržava pravo odbijanja povrata proizvoda koji su zatraženi nakon proteka roka ili nisu vraćeni u istom stanju u kojem su primljeni.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub