Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10

POČETNA > Stribbo


Stribbo nam donosi svjež i suvremen dizajn dječjeg namještaja. Gledajući na namještaj kao dio obitelji, razvili su dizajn koji će se svidjeti roditeljima, a u kojem će djeca uživati.

Stribbo predstavlja vezu s prirodom koju smo imali kao djeca i koju želimo zadržati u svojim domovima danas, za svoju djecu. Stribbo želi da naš namještaj bude element koji pomaže stvoriti zdravo okruženje, sigurno i mirno mjesto za odrastanje djeteta.

“Dolazeći iz zemlje koja obiluje prirodnim resursima i ima bogatu tradiciju korištenja i obrađivanja drva, kad smo postali roditelji, nadali smo se da ćemo koristiti lokalne i održivo proizvedene proizvode. Nadahnuti mogućnošću, vidjeli smo posebnu priliku za stvaranje visoko funkcionalnog, lijepog dječjeg namještaja. Angažirali smo talentirani tim dizajnera i inženjera kako bismo oživjeli našu viziju. Uz tvornicu koja koristi samo lokalne održive materijale, Stribbo je sve ono o čemu smo sanjali: održivo, snažno, suvremeno i sigurno.

U suradnji sa Neisako dizajnerskim timom iz Zagreba stvaraju predivan dječji namještaj. Neisako je mala dizajnerska praksa usredotočena na inovativna i nadahnjujuća rješenja dizajna proizvoda. Studio radi u širokom spektru dizajnerskih područja s radovima koji su uglavnom potaknuti istraživanjem dubljeg smisla stvaranja kroz jezik geometrije. Osnovali su ga Neven i Sanja Kovačić sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska.

Drvo koje se koristi za Stribbo proizvode dolazi iz lokalnih bosanskohercegovačkih šuma i za njih izaziva osjećaj topline i evocira uspomene iz vlastitog djetinjstva. Kao klinci provodili su puno vremena sa svojim obiteljima šetajući šumom, berući gljive, te sjedeći na starim deblima i sanjareći.

Vjerujemo da je Stribbo namještaj koji će trajati i prenositi se između generacija.

Visa DinersClub Maestro MasterCard