Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Modu


MODU slijedi tradiciju skandinavskog dizajna igračaka, gdje su funkcionalnost, održivost i estetika ponos. Znamo da se igračke mogu sukobiti s modernim, minimalističkim domovima i zato naši MODU blokovi dolaze u nenametljivoj svijetlosivoj boji. Kako bismo im dali zabavni, kontrastni ‘twist’ za djecu, odabrali smo razigrane boje za povezujuće elemente MODU -a.

MODU je nagrađen brojnim nagradama za dizajn, uključujući tri istaknuta naslova u prvoj godini od lansiranja. U svibnju 2019. MODU je bio jedan od finalista danske nagrade za dizajn, u kategoriji "Zdrav život". Svrha i izvedba ove nagrade je pokazati potencijal dizajna koji poboljšavaju naše mentalno ili fizičko zdravlje.

Jedno od naših najvećih postignuća bilo je osvajanje međunarodno priznate Red Dot Design Award u kategoriji "Dizajn proizvoda". Nagrada se odnosi na visoku kvalitetu dizajna i održivost proizvoda. Nagrada je preuzeta na dodjeli nagrada u Essenu u Njemačkoj u srpnju 2019., a MODU je od tada predstavljen u Red Dot Design Museumu, najvećem muzeju za suvremeni dizajn.

U još jednom nagrađenom uspjehu, MODU je bio dio kategorije Svijet dječjih igračaka na njemačkom sajmu igračaka, Kind Und Jugend, gdje smo na kraju osvojili nagradu za inovaciju 2019. Područja koja su pomno ocijenjena bila su dizajn, sigurnost, inovativnost i kvaliteta proizvoda

Visa DinersClub Maestro MasterCard