POČETNA > Modu > vidi sve

NATRAG

FILTER

cijena od: ,00 kn

cijena do: ,00 kn

KATEGORIJA

Curiosity set - crveni
Curiosity set - plavi
Dreamer set - crveni
Dreamer set - plavi
Dreamer set - žuti
Explorer set - crveni
Explorer set - plavi
Explorer set - žuti
Half Ball set - Crveni
Half Ball set - Plavi
Half Ball set - Žuti

LOV NA MODU BLAGO - ZLATNA SPOJNICA

Uz kupovinu MODU seta ostvarujete šansu da u kutiji pronađete zlatnu spojnicu - ako ju pronađete, dobivate još jedan, isti MODU set GRATIS!*

*Posebna pogodnost traje do isteka zaliha.

MODU slijedi tradiciju skandinavskog dizajna igračaka, gdje su funkcionalnost, održivost i estetika ponos. Znamo da se igračke mogu sukobiti s modernim, minimalističkim domovima i zato naši MODU blokovi dolaze u nenametljivoj svijetlosivoj boji. Kako bismo im dali zabavni, kontrastni ‘twist’ za djecu, odabrali smo razigrane boje za povezujuće elemente MODU -a.

MODU je nagrađen brojnim nagradama za dizajn, uključujući tri istaknuta naslova u prvoj godini od lansiranja. U svibnju 2019. MODU je bio jedan od finalista danske nagrade za dizajn, u kategoriji "Zdrav život". Svrha i izvedba ove nagrade je pokazati potencijal dizajna koji poboljšavaju naše mentalno ili fizičko zdravlje.

Jedno od naših najvećih postignuća bilo je osvajanje međunarodno priznate Red Dot Design Award u kategoriji "Dizajn proizvoda". Nagrada se odnosi na visoku kvalitetu dizajna i održivost proizvoda. Nagrada je preuzeta na dodjeli nagrada u Essenu u Njemačkoj u srpnju 2019., a MODU je od tada predstavljen u Red Dot Design Museumu, najvećem muzeju za suvremeni dizajn.

U još jednom nagrađenom uspjehu, MODU je bio dio kategorije Svijet dječjih igračaka na njemačkom sajmu igračaka, Kind Und Jugend, gdje smo na kraju osvojili nagradu za inovaciju 2019. Područja koja su pomno ocijenjena bila su dizajn, sigurnost, inovativnost i kvaliteta proizvoda

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 29kn.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 100 kn po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa