POČETNA > Micro

NATRAG

FILTER

cijena od: ,00 kn

cijena do: ,00 kn

KATEGORIJA

VELIČINE

Kaciga - Cvijeće
Kaciga - Točke
Mini Deluxe - Aqua
Mini Deluxe - Black
Mini Deluxe - Blue
Mini Deluxe - Eco
Mini Deluxe - Green
Mini Deluxe - Pink
Mini Deluxe - Purple
Mini Deluxe - Red
Mini Deluxe LED - Green
Mini Deluxe LED - Red

Sve je počelo s kobasicom - najboljom kobasicom u Zurichu. Wim Ouboter je pomislio da je Sternen Grill previše udaljen da bi se do njega moglo stići pješice, ali ne dovoljno daleko da bi uzeo bicikl ili čak automobil iz garaže. Bez daljnjeg razmišljanja izumio je prve kickboardove 1997. godine.

Međutim, njegov "kiddy skuter" zapravo nije privlačio nijednog od njegovih prijatelja i nisu pokazali apsolutno nikakvo razumijevanje za njegovu viziju urbane mobilnosti.

Prototip je završio u garaži dok ga njegov susjed nije otkrio i počeo ga koristiti. Njegova popularnost među djecom navela je njegovu suprugu Janine da prepozna potencijal u ovoj inovaciji i nagovori Wima da pokrene proizvodnju kickboarda. Potom je odmah izradio mikro skuter s dva kotača kao varijaciju na toj temi - inovativnost koja je eksplodirala na tržištu u 2000. godini poput bombe. Njihova najluđa očekivanja prekoračena su, a tisak širom svijeta pisao je izvanrednu priču o samoproizvedenom čovjeku i njegovom "bratwurstmobilu".

Ali neizbježno se dogodilo, i uskoro je tržište preplavljeno kopijama Micro Scooter® i kickboard®. Dok se Ouboter usredotočio na kvalitetu i održivost, proizvođači tih plagijatiranih proizvoda bili su zainteresirani samo za brzu, kratkotrajnu dobit. To je dovelo do potpunog urušavanja tržišta zbog pritiska na cijene uzrokovan jeftinim imitacijama. "To je bio početak jako teškog razdoblja u kojem smo se zapravo morali vratiti na ploču za crtanje", govori izumitelja izvornika. "Usprkos tome, saznali smo da je, umjesto da jednostavno uzimamo kopije, bilo važnije pogledati budućnost i usredotočiti se na strog daljnji razvoj naših proizvoda. Radimo strastveno za naš Micro brand, iz dana u dan. "Ova ambicija i neupadljiva vjera u proizvod su se isplatili, jer je Mikro danas nezaustavljiv tržišni lider sa zastupanjem u 80 zemalja širom svijeta - dvostruko više nego tijekom razdoblja buma.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 29kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

NAŠA PREPORUKA

Mini Deluxe - Aqua

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa