Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Lunilou


Lunilou je obiteljska tvrtka koju vode dvije sestre. Počelo je kao potraga za inovativnim proizvodima za vlastitu obitelj. Od 2015. godine naši proizvodi njeguju vas, vašu bebu i prirodu oko vas. U našim krajevima teško je pronaći odjeću od prirodnih materijala koja je prikladna za osjetljivu kožu. Danas, uz Lunilou, svi roditelji imaju priliku svojoj djeci pružiti čisto, lijepo djetinjstvo bez kemikalija.

Iz osobnog iskustva znamo da je roditeljstvo beskrajna krivulja učenja koja vrvi širokim spektrom izbora. Ovaj ogroman tok izbora potaknuo je mnoge roditelje da razmotre alternativu i izbjegnu kemijske i obmanjujuće proizvode.

Budući da bebe vidimo kao dragocjena i osjetljiva bića prema njihovoj okolini, Lunilou proizvodi su pažljivo odabrani zbog kvalitete, čistoće i dizajna. Stoga smo odlučili koristiti najfiniji pamuk – 100% organski pamuk (GOTS certificiran) iz sjevernog Perua. Ovo idealno vlakno čini naše proizvode jedinstvenim.

Kao roditelji, donošenjem obrazovanih odluka tijekom ovog značajnog razdoblja za našu djecu, možemo im uistinu pružiti zdravo i obogaćujuće okruženje. Ujedno dajemo i mali, ali značajan doprinos prehrani i očuvanju svijeta u kojem naša djeca čine prve korake.

 

Visa DinersClub Maestro MasterCard