Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > JouJou


JouJou Botanicals je kolekcija za njegu kože napravljena od organskih, samoniklih i održivih sastojaka. Formulirano s ljubavlju i namjerom da vaše svakodnevne rituale pretvori u jedinstveno iskustvo.

Sve formulacije su prirodne i na biljnoj bazi, nikad testirane na životinjama, pakirane u staklo i izrađene ručno s ljubavlju u malim serijama kako bi obožavali svoju ljepotu, ali i ljepotu postojanja.

Vjerujemo da je ljepota duhovno iskustvo ljubavi, brige i zadovoljstva. Iz te ideje, naši proizvodi su formulirani kao ritual kako biste mogli nahraniti svoju kožu i nahraniti svoju dušu.

Svi proizvodi imaju ECOGEA certifikat, što znači da su ispunili niz strogih pravila i kriterija kako bi potrošačima osigurali da su njihovi proizvodi originalni organski i prirodni. Potrošači mogu biti sigurni da su proizvodi s ECOGEA logom kvalitetniji i detaljno provjereni od strane stručnjaka trećih strana.

Ovaj certifikat znači puno više od toga da je samo prirodan ili organski, postoje strogi propisi o formulacijama, pakiranju i radnom procesu, tako da možete biti sigurni da je ECOGEA certificirani proizvod kreiran i proizveden na najbolji mogući način.

Izuzetno važan aspekt je briga o našem prekrasnom planetu + smatramo se odgovornim, zato je održivost uvijek naša polazna točka. To znači minimiziranje utjecaja stvaranja i plasiranja naših proizvoda u svijet. Vjerujemo u višekorisnu izvedbu, tako da je potrebno i proizvedeno manje proizvoda.

Visa DinersClub Maestro MasterCard