Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10

POČETNA > Jeune Premier


…"Kada 2012. nisam mogla pronaći prekrasan ruksak za svog sina Ralpha, sjela sam za kuhinjski stol i bez daljnjega sam dizajnirala jedan. Ralph je volio boje, a ja sam cijenila estetiku i kvalitetu. Imajući to na umu, želljela sam dizajnirati nešto šareno i čvrsto u isto vrijeme, odmaknuvši se od poliestera u svijetlim bojama.

Željela sam stvoriti ruksak koji će odražavati osobnost djeteta ne samo na igralištu, već i kod kuće i na ulici. Ralph i ja smo bili jako zadovoljni rezultatom, a ubrzo je iskra prešla među mnoge roditelje i djecu na vratima škole. Deset godina kasnije, više od 150.000 Jeune Premier torbi godišnje se proda diljem svijeta.

Jeune Premier je sada proširio školsku modu po cijelom svijetu: od Francuske do Rusije i od Emirata do Južne Koreje. Danas ponosni distributeri marke uključuju 1000 maloprodajnih mjesta u 37 zemalja. Uopće nije loše za zanat koji je započeo za kuhinjskim stolom..."

Naziv robne marke "Jeune Premier" je flamanski pozivni znak za dobro odgojeno dijete koje spontano dolazi u središte pozornosti, nenamjerno, ali upadljivo!

"Mi ne pratimo trend, mi smo trend"

Školske torbe namijenjene su djeci do 12 godina, ali žele inspirirati i roditelje svojom izvrsnom kvalitetom.

“Krajnji kompromis između ideja roditelja i mašte djeteta”

Jeune Premier želi razveseliti djecu diljem svijeta svojim originalnim i šarenim dizajnom. Budući da se školska moda razlikuje od zemlje do zemlje, Jeune Premier nudi ruksake i dodatke u svim oblicima i veličinama. Djeci bi trebalo biti omogućeno da idu u školu što udobnije i sigurnije..

„Sve ovo radimo kako bismo izmamili osmijehe na dječja lica, jer naša djeca su najdragocjenije što imamo!“ Hélène Fransen; Kreativni direktor

Visa DinersClub Maestro MasterCard