Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Jeune Premier > Torbe i ruksaci

FILTER

cijena od: ,00 €

cijena do: ,00 €

Ruksak Ralphie - Monte Carlo20% Akcija
Ruksak James - Unicorn Universe20% Akcija
Školska torba Ergomaxx - Racing Club20% Akcija
Ruksak Ralphie - Cherry PomPon
Ruksak Ralphie - FC
Ruksak Ralphie - Twin Rex
Ruksak James - Jungle Jeep
Ruksak James - Glazed Cherry
Školska torba It Midi - Mr. Gadet
Školska torba Ergomaxx - FC
Školska torba Ergomaxx - Jungle Jeep
Školska torba Ergomaxx - Miss Daisy
Školska torba Ergomaxx - Mr. Gadet

…"Kada 2012. nisam mogla pronaći prekrasan ruksak za svog sina Ralpha, sjela sam za kuhinjski stol i bez daljnjega sam dizajnirala jedan. Ralph je volio boje, a ja sam cijenila estetiku i kvalitetu. Imajući to na umu, želljela sam dizajnirati nešto šareno i čvrsto u isto vrijeme, odmaknuvši se od poliestera u svijetlim bojama.

Željela sam stvoriti ruksak koji će odražavati osobnost djeteta ne samo na igralištu, već i kod kuće i na ulici. Ralph i ja smo bili jako zadovoljni rezultatom, a ubrzo je iskra prešla među mnoge roditelje i djecu na vratima škole. Deset godina kasnije, više od 150.000 Jeune Premier torbi godišnje se proda diljem svijeta.

Jeune Premier je sada proširio školsku modu po cijelom svijetu: od Francuske do Rusije i od Emirata do Južne Koreje. Danas ponosni distributeri marke uključuju 1000 maloprodajnih mjesta u 37 zemalja. Uopće nije loše za zanat koji je započeo za kuhinjskim stolom..."

Naziv robne marke "Jeune Premier" je flamanski pozivni znak za dobro odgojeno dijete koje spontano dolazi u središte pozornosti, nenamjerno, ali upadljivo!

"Mi ne pratimo trend, mi smo trend"

Školske torbe namijenjene su djeci do 12 godina, ali žele inspirirati i roditelje svojom izvrsnom kvalitetom.

“Krajnji kompromis između ideja roditelja i mašte djeteta”

Jeune Premier želi razveseliti djecu diljem svijeta svojim originalnim i šarenim dizajnom. Budući da se školska moda razlikuje od zemlje do zemlje, Jeune Premier nudi ruksake i dodatke u svim oblicima i veličinama. Djeci bi trebalo biti omogućeno da idu u školu što udobnije i sigurnije..

„Sve ovo radimo kako bismo izmamili osmijehe na dječja lica, jer naša djeca su najdragocjenije što imamo!“ Hélène Fransen; Kreativni direktor

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 € (414.40 kn). Ako je narudžba manja od 55,00 € (414.40 kn) dostava se naplaćuje 4,00 € (30.14 kn).

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € (105.48 kn) po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard