Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > AeroSleep


Naša misija

AeroSleep je posvećen stvaranju sigurnog okruženja za spavanje za bebe. Već više od 20 godina razvijamo sigurne proizvode za spavanje za bebe. Ono što je počelo sa zaštitnikom madraca u međuvremenu se razvilo u širok raspon, uključujući madrace, plahte, zaštite za krevete, jastuke i sl. Svi naši proizvodi podvrgnuti su strogim znanstvenim testovima koje provode neovisni istraživački centri, što jamči i vama i nama da će vaša beba spavati u sigurnijem okolišu. Štoviše, nastavljamo s inovacijama.

Naše vrijednosti

Inovacija: Pažljivo pratimo studije o sigurnom spavanju koje nam pomažu da nastavimo razvijati nove proizvode koji vašoj bebi omogućuju još sigurniji san. Povrh toga, postojeći proizvodi se stalno nadograđuju, vidljivo i nevidljivo.

Kvaliteta: Svi AeroSleep proizvodi proizvedeni su s najvećom pažnjom i dizajnirani prema najstrožim standardima kvalitete.

Odgovornost: Također surađujemo s renomiranim istraživačkim centrima kako bismo osigurali sigurnost potrošača. Kao rezultat toga, plasiramo samo proizvode koji su razvijeni na zdravoj tehnološkoj i znanstvenoj osnovi.

Visa DinersClub Maestro MasterCard