Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Wildride


U Wildride-u vole provoditi kvalitetno vrijeme na otvorenom sa svojom djecom i potiču svi ostale da čine isto. Primijetili su da njihova djeca vole sama izlaziti i istraživati, ali ponekad im je potrebna dodatna podrška prije nego što mogu sama nastaviti svoje putovanje.

Dok su se igrali na plaži, šetali šumama ili uživali u kvalitetnom vremenu tijekom svakodnevnog života, shvatili suda je ključno osigurati siguran i ugodan način za vaše dijete da se odmori tijekom njegovih avantura. Iako su mnoge nosiljke dizajnirane za bebe, nijedna ne zadovoljava potrebe avanturistički nastrojenih mališana koji žele trčati, igrati se i istraživati, ali im je s vremena na vrijeme potrebna kratka pauza dok ih se nosi.

Svaki roditelj također zna da je nošenje djeteta zabavno 5 minuta, ali onda postane jako teško. Dakle, ovaj proizvod nije dizajniran samo za vaše dijete, već i za vas!

Zato je stvoren Wildride, jedinstvena dječja nosiljka koja vam omogućuje da držite svog mališana u blizini dok idete u zajedničke avanture.

Wildride nosiljka posebno je dizajnirana da bude jednostavna, lagana i kompaktna tako da je možete staviti u tren oka i nositi sa sobom bilo gdje. Praktična je i može ju imati svaki roditelj.

Visa DinersClub Maestro MasterCard