Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Baby Patent > Kupanje i njega > Aquascale V3 3u1 kada


Značajke
Brand Aquascale
Dob 0 - 24 mj
Dimenzije 72 x 39 x 23,5 cm

Praćenje razvoja bebe je jako bitno. Uz Aquascale možete jednostavno izvagati bebu, između posjeta liječniku, dok se kupa u toploj i umirujućoj vodi.

ZNAČAJKE:

  • Kadica, digitalna vaga i termometar
  • LCD zaslon prikazuje djetetovu težinu i temperaturu vode
  • poraba od rođenja do 2. godine

1. DIGITALNA VAGA

Dijete možete vagati u kadici sa ili bez vode. Aquascale uzima u obzir prilagodbe zbog vode i kretanja te precizno izmjeri djetetovu težinu. Pohranjuje i prethodne težine.

2. TERMOMETAR ZA VODU

Aquascale ima ugrađeni termometar koji neprestano mjeri i prikazuje temperaturu vode. Briga zbog previše tople ili prehladne vode postaje suvišna jer ćete cijelo vrijeme moći nadzirati temperaturu i, prema potrebi, prilagoditi.

3. KADICA

U kadici Aquascale možete kupati novorođenčad, a uz jednostavno prilagođavanje i djecu do 2. godine starosti. Ergonomski je oblikovana i ima protukliznu podlogu koja pruža dodatnu sigurnost.

Pomaže Vam pratiti razvoj djeteta

Zdravo dobivanje tjelesne težine vrlo je važno, posebno u prvim mjesecima djetetovog života. Dječja kadica AquaScale roditeljima omogućuje jednostavno mjerenje težine djeteta tijekom kupanja, što je vrlo praktično za praćenja djetetovog razvoja u razdobljima između liječničkih pregleda.

Omogućuje dva načina uporabe

AquaScale ima protukliznu podlogu koja zajedno s umetkom za novorođenčad osigurava maksimalnu sigurnost tijekom kupanja. Dječja kadica AquaScale stoga je primjerena od rođenja. Kada je Vaš mališan sposoban samostalno sjediti, umetak za novorođenčad jednostavno odstranite i kadicu upotrebljavajte u sjedećem položaju, sve dok dijete ne napuni 2 godine.

Dostupan je i stalak

Odvojeno možete kupiti posebno oblikovan stalak za kadicu AquaScale. Dizajniran je kako bi pružio maksimalnu sigurnost tijekom kupanja Vašeg mališana. Stalak je visok 85 cm, tako da se više nećete morati savijati tijekom kupanja bebe, što će cijeli postupak učiniti još lakšim i ugodnijim. Stalku je priložena cijev za brzo i jednostavno pražnjenje.

 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Aquascale V3 3u1 kada-15%
Visa DinersClub Maestro MasterCard