Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > BeSafe > autosjedalice grupa 1, 9-18kg > iZi Modular i-Size (61-105cm) > BeSafe iZi Modular i-Size - Ivory Melange (03)

Natrag na iZi Modular i-Size (61-105cm)

Napomena: koristi se isključivo uz iZi Modular isofix bazu.

Najnovija BeSafe-ova autosjedalica koja pruža najviše mogućnosti!

BeSafe iZi Modular i-Size može se koristiti u smjeru suprotnom od smjera vožnje za djecu visine 61-105 cm, što je otprilike od 6 mjeseci do 4 godine starosti. Ista se autosjedalica može postaviti u smjer vožnje i tako koristiti za djecu koja su visoka minimalno 88 cm i stara minimalno 15 mjeseci. iZi Modular i-Size može se postaviti u automobil samo uz pomoć ISOfix baze te je nije moguće vezati pojasom automobila.

BeSafe iZi Modular - Inovativni sustav sigurnosti 3u1

Autosjedalica BeSafe iZi Modular i-Size dio je BeSafe-ovog sustava koji pruža rješenje na principu 3u1 za djecu od rođenja do 4 godine starosti i sastoji se od ISOfix baze, te pripadajućih autosjedalica koje se postavljaju na bazu: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).

Ista Isofix baza koristi se za autosjedalicu iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalicu za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).

Jednostavno postavljanje pomoću modularne ISOfix baze

BeSafe iZi Modular i-Size ISOfix baza ima prilagodljive ISOfix ručice pomoću kojih se baza može udaljiti ili približiti naslonu automobilskog sjedala, te se tako može povećati prostor za noge djeteta ili napraviti više mjesta u automobilu. Baza ima indikatore u boji i zvučne indikatore koji osiguravaju ispravno postavljanje. Obje autosjedalice za bebe i za veću djecu, jednostavno se jednim klikom postavljaju i skidaju s baze.

Visoke ocjene na testovima sigurnosti

BeSafe iZi Modular dobio je visoku ukupnu ocjenu «Gut» na testiranju ADAC-a / Stiftung Warentest-a u svibnju 2016. BeSafe iZi Modular pokazao se izvrsnim na testiranjima i dokazao je sukladnost s novim strogim EU standardom R-129 (i-Size). Poboljšana zaštita od bočnog udara nadilazi zahtjevne kriterije standarda R129. S dodatnom podstavom za područje glave koja se koristi u prvim mjesecima, poboljšanom zaštitom od bočnog udara (SIP+) i jastučićima za bebe, ovaj sustav autosjedalica pruža superiornu sigurnost za Vaše dijete u prvim godinama njegovog života.

Udobnost za Vaše dijete

BeSafe iZi Modular lako se prilagođava rastu Vašeg djeteta, s prilagodljivim osloncem za glavu i jastučićem u kojem dijete sjedi. Magneti koji olakšavaju upotrebu autosjedalice drže pojaseve izvan autosjedalice kako Vam ne bi smetali pri stavljanju djeteta u sjedalicu. Jedinstvena kombinacija EPS pjene u ljušturi sjedalice s mekom podstavom doprinosi udobnosti iZi Modular sjedalice. Mnogobrojni položaji za spavanje koji se lako namještaju čine ovu sjedalicu izvrsnim izborom.

Što duže u suprotnom smjeru

Testiranja autosjedalica koja su proveli ADAC i Međunarodni savez udruga potrošača ICRT pokazuju da je rizik za ozljede vrata 5 puta veći kod autosjedalica u kojima se djeca vežu pojasom okrenutih u smjeru vožnje od onih okrenutih suprotno od smjera vožnje. Tako se smanjuje mogućnost ozljeda koje uzrokuje pritisak pojaseva na tijelo djeteta.

Glavne karakteristike:

 • Lako postavljanje i skidanje autosjedalice s ISOfix baze
 • Jasni indikatori koji pokazuju da li je autosjedalica ispravno postavljena smanjuju rizik pogrešne upotrebe
 • Dodatna zaštita od bočnog udara: SIP+
 • Visina naslona za glavu jednostavno se namješta jednom rukom, istovremeno namještajući pojaseve autosjedalice što osigurava da autosjedalica raste zajedno s djetetom
 • Patentirani prednji oslonac mehanički drži autosjedalicu u automobilu i osigurava iznimno čvrsto postavljanje sjedalice
 • Prilagodljive ISOfix ručice povećavaju prostor za noge djeteta i omogućavaju da autosjedalica zauzme manje mjesta u automobilu
 • Položaji za spavanje mogu se lako namještati tokom vožnje i pružaju djetetu dodatnu udobnost u vožnji

Tehničke karakteristike:

 • Visina: 61-105cm suprotno od smjera vožnje, 88-105cm u smjeru vožnje
 • Dob: 6mj. - 4 godine
 • Standard: UN R 129 (i-Size)
 • Postavljanje: isofix
 • Smjer: suprotno od smjera vožnje / u smjeru vožnje

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

 1. #9-18kg
 2. #autosjedalice
 3. #djeca u prometu
 4. #dječje autosjedalice
 5. #Grupa 1
 6. #najsigurnije autosjedalice
 7. #Obrnuto od smjera vožnje
 8. #sigurnost djece u prometu
 9. #vožnja djece u autu

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa