Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > Baby Tula > Nosiljke za bebe > Baby Tula Free To Grow > Baby Tula Free To Grow - Rosy Posy

Natrag na Baby Tula Free To Grow

Nosiljka za bebe Tula Free-to-Grow ima dizajn zaigranog duha i beskrajne inspiracije. Meki, horizontalni potezi crnog kista na bijeloj pozadini. Uzorak se nalazi na svim dijelovima nosiljke i čini klasičnim sa dozom interesantnog.

Njezin jednostavan, sofisticiran dizajn savršen je za svakodnevno nošenje tijekom kojeg ćete vi i vaše dijete istraživati i rasti. Nosiljka za bebe Inquire proizvedena je od mekanog materijala čak i na odvojivoj kapuljači. Naša inovativna nosiljka Free-to-Grow podesiva je u cijelosti i možete ju koristiti od rođenja bez posebnih umetaka za novorođenče.

Prelazak u roditeljstvo je jednostavan sa bebom i nosiljkom Tula Free-to-Grow. Najboljom, jednostavnom za uporabu, modernom nosiljkom koja udobno nosi vaše dijete od 2 do 30 kg bez posebnog umetka za novorođenčad. Uživajte u višestrukim ergonomskim pozicijama koje se podešavaju po visini i širini te prilagođavaju vašoj bebi u bilo kojoj fazi odrastanja kao i u potpuno podesivim naramenicama za nošenje ili remenu oko struka za vašu udobnost. Baby Tula postala je izuzetno popularna zahvaljujući ponudi najboljih nosiljki za bebe koje su mjerljivo jednostavne.

Pridružite se obiteljima koje su našle ultimativnu nosiljku za bebe koja ne komplicira kvalitetom, udobnošću i stilom. Pronađite svoju mjeru, izaberite vaš stil i nastavite raditi ono što ste radili i do sada uz jedinu nosiljku za bebe koju ćete ikada trebati: Baby Tula.

FREE-TO-GROW BABY NOSILJKA IMA SLJEDEČE KARAKTERISTIKE:

1. INOVATIVNO TIJELO NOSILJKE

Podešava se putem 3 postavke za širinu i 2 postavke za visinu kako bi omogućila ergonomski položaj za novorođenče, bebu i starije dijete

2. NARAMENICE SA ISPUNOM, DVOSTRUKO PODESIVE

Pruža optimalnu udobnost za vrat i ramena te omogućuje brzo i jednostavno podešavanje za više osoba

3. LAGAN I PROZRAČAN MATERIJAL

Ručno rađeni 100% OEKO-TEX® Standard 100 certificirani materijal

4. VIŠE ERGONOMSKIH POLOŽAJA

Nošenje sa prednje strane ili na leđima pruža prirodan, ergonomski položaj koji je najbolji za dugotrajno, udobno nošenje i promovira zdrav razvoj kukova i kralježnice kod beba

5. ŠIROK I MEKAN POJAS ZA STRUK

Pruža superiornu udobnost kako bi se podjednako rasporedila težina, a sadrži i veliki prednji džep za stvari

6. POSEBNO MEKANA ISPUNA ZA NOGE

Beba je na udobnom što vam omogućava duže nošenje

7. DIZAJN KOJI SE JEDNSOTAVNO PODEŠAVA

VIšestruka mogućnost podešavanja kako bi bebi uvijek bilo udobno kad raste. Može se koristiti od 2 do 30 kg bez posebnih umetaka

8. BAZA I KAPULJAČA

Kapuljača koja se može ukloniti kako bi pridržavala glavu dok dijete spava, štitila ga od sunca te za dodatnu zaštitu i privatnost tijekom dojenja

Ne preporučamo nošenje vaše bebe na stražnjoj strani (leđima) dokle god beba nema trajnu snagu u glavi, vratu i torzu i može se samostalno podignuti te ostati u sjedećem položaju.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

  1. #Blisko nošenje
  2. #Ergobaby
  3. #ergonomska nosiljka za bebe
  4. #fizički kontakt s bebom
  5. #nošenje bebe
  6. #zdravi položaj u nosiljci

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa