Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > BeSafe > autosjedalice grupa 0+, 0-13kg > iZi Go Modular i-Size (40-75cm) > BeSafe Izi Go Modular i-size - Navy Melange (13)

Natrag na iZi Go Modular i-Size (40-75cm)

Sigurnost za novorođenče, praktičnost za roditelje!

BeSafe iZi Modular sustav pruža rješenje na principu 3u1 za djecu od rođenja do 4 godine starosti. Sustav se sastoji od ISOfix baze te pripadajućih autosjedalica koje se postavljaju na bazu: autosjedalice za novorođenče BeSafe iZi Go Modular i-Size (za djecu od 40 do 75 cm visine, odnosno dobi od otprilike 0 do 12 mjeseci) i autosjedalice za veću djecu BeSafe iZi Modular i-Size (za djecu od 61 do 105 cm visine, odnosno dobi od otprilike 6 mjeseci do 4 godine).

Autosjedalica za novorođenčad BeSafe iZi Go Modular može se postaviti uz pomoć ISOfix baze ili pomoću pojasa automobila.

Jednostavno postavljanje pomoću modularne ISOfix baze

BeSafe iZi Modular i-Size ISOfix baza ima prilagodljive ISOfix ručice pomoću kojih se baza može udaljiti ili približiti naslonu automobilskog sjedala te se tako može povećati prostor za noge djeteta ili napraviti više mjesta u automobilu. Baza ima indikatore u boji i zvučne indikatore koji osiguravaju ispravno postavljanje. Obje autosjedalice za bebe i za veću djecu, jednostavno se jednim klikom postavljaju i skidaju s baze.

Sigurnost za najmanje

iZi Go Modular dizajniran je za najbolju moguću zaštitu i udobnost od novorođenačke dobi do otprilike godinu dana starosti, odnosno za djecu visine od 40 do 75 cm. U iZi Go Modular autosjedalici dijete se veže pojasevima s uporištem na 5 točaka.

BeSafe iZi Go Modular odobren je za veliki broj kolica, pa se autosjedalica može lako, zajedno s djetetom, premjestiti iz vozila na kolica.

Visoke ocjene na testovima sigurnosti

BeSafe iZi Modular pokazao se izvrsnim na testiranjima i dokazao je sukladnost s novim strogim EU standardom R-129 (i-Size). S dodatnom podstavom za područje glave koja se koristi u prvim mjesecima, poboljšanom zaštitom od bočnog udara (SIP+) i jastučićima za bebe, ovaj sustav autosjedalica pruža superiornu sigurnost za Vaše dijete u prvim godinama njegovog života.

Udobnost za Vaše dijete

BeSafe iZi Modular Go lako se prilagođava rastu Vašeg djeteta. Pojasevi i zaštita za glavu lako se namještaju, a jastučići koji se vade kako dijete raste osiguravaju sigurnost, udobnost i dovoljno prostora. Magneti koji olakšavaju upotrebu autosjedalice drže pojaseve izvan autosjedalice kako Vam ne bi smetali pri stavljanju djeteta u sjedalicu.

Kad vaša beba preraste sjedalicu za novorođenče, autosjedalicu možete jednostavno jednim klikom skinuti s baze i na nju kliknuti sljedeću, veću sjedalicu BeSafe iZi Modular.

Tehničke karakteristike:

 • Visina: 40-75cm
 • Dob: 0- 1 godine
 • Standard UN R 129 (iSize)
 • Postavljanje: na isofix bazu ili automobilski pojas s uporištem u tri točke
 • Smjer: suprotno od smjera vožnje

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

 1. #0-13kg
 2. #autosjedalice
 3. #Besafe
 4. #djeca u prometu
 5. #dječje autosjedalice
 6. #Grupa 0+
 7. #najsigurnije autosjedalice
 8. #Obrnuto od smjera vožnje
 9. #sigurnost djece u prometu
 10. #vožnja djece u autu

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa