Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > Aden+Anais > Tekstilni proizvodi > Tetra pelene - 100% pamuk, 3 kom, 70x70 > Aden+Anais - Birdsong, 3kom, 70x70 cm

Natrag na Tetra pelene - 100% pamuk, 3 kom, 70x70

Aden+Anais tetra pelene obavezan su dio opreme za svakog roditelja.

Vrlo su prozračne, bebama pružaju toplinu, a ujedno i udobnost. Sa svakim pranjem postaju sve mekanije. Tetra pelene imaju vrlo raznoliku upotrebu: mogu se koristiti kao dekica za zamatanje tehnikom “swaddling” , za prebaciti preko kolica, za prebaciti preko ramena kod podrigivanja i nošenja bebe, kao podloga za previjalište. Odlično posluže za prekrivanje djeteta pri dojenju, u kolicima ili na otvorenom.

Ideju za Aden + Anais tetra pelene dobila je jedna mama na zadatku kako bi na najbolji način ugodila bebama, a ujedno i pojednostavila život roditeljima. Aden+ Anais je nagrađivana originalna tetra pelena i nastavlja postavljati standarde širom svijeta.

 

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

  1. #muslin
  2. #pelene
  3. #tetra pelene

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa