Besplatna dostava u Hrvatsku za narudžbe iznad 55 €
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10

POČETNA > Stokke


Stokke je norveška tvrtka koja je širom svijeta poznata po najboljim rješenjima za djecu. Više od četrdeset godina spajaju strast prema skandinavskom dizajnu sa sposobnošću da izazovu svakodnevnicu i naprave prekrasne proizvode koji njeguju obiteljsko povezivanje.

Ne samo da dizajniraju proizvode vrhunske funkcionalnosti za udobnost i jednostavnost korištenja, njihovi dizajneri stvaraju proizvode koji zbližavaju djecu s roditeljima. Bliskost potiče povezanost. Djeci je potreban ovaj osjećaj povezanosti kako bi se osjećala sigurno i voljeno, što ih potiče da postanu samopouzdani i sigurni učenici u životu. 


Briga za djecu znači briga za planet. Stokke teži održivim rješenjima u svemu što radi. Visokokvalitetni, izdržljivi materijali, funkcionalnost rasta s djetetom, zajedno s bezvremenskim dizajnom, osiguravaju dugovječnost svim Stokke proizvodima – neki od njih traju generacijama. 


Stokke povijest dizajna i inovacija započela je prije više od osam desetljeća na zapadnoj obali Norveške 1932. Stokkeove vrijednosti ostaju duboko ukorijenjene u njihovom skandinavskom naslijeđu i našoj predanosti izradi i kvaliteti.

Visa DinersClub Maestro MasterCard