POČETNA > Roditeljski kutak

RODITELJSKI KUTAK > 0 do 12 tjedana > Twistshake - bočice nove generacije


Twistshake je renomirani švedski brand bočica za djecu, koje su jednostavne i sigurne za upotrebu (BPA free), te iznimno jednostavne za čišćenje.

Twistshake bočica za bebe je idealna za upotrebu u kombinaciji s redovitim dojenjem. Svaka Twistshake bočica sadrži praktićni spremnik i mrežu za lakše i učinkovitije miješanje. Jedinstveni sustav TwistFlow aktivno smanjuje kolike i osigurava jednolićan protok sadržaja u bočici. Boćica ima širok vrat, što je čini lakom za čišćenje. Oblik bočice je dizajniran da olakšava držanje i održavanje topline.

Twistshake dude s prilagođenim štitom izrađene su za savršenu udobnost vašeg malog djeteta. ćetiri zračne rupe održavaju kožu suhom i sprječavaju iritaciju. Držač je prikladan za sve Twistshake dudice i za sve ostale tipove duda.

Twistshake Crawler ili Kid Cup je savršena odskočna daska za dijete koje uči piti iz šalice i čaše. Za bezbrižno igranje vaših malenih, brine posebno oblikovani usnik i Twistshakovo "easy to grip" držanje. Revolucionarna patentirana inovacija za miješanje voča omogučuje pripremu fantastićnih osvježenja. Pomiješajte svoje omiljeno voće i vodu i pripremite najukusniji prirodni sok.

Vruće ili hladno - Izolirana Twistshake termosica s 420 ml volumena je izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajučeg ćelika. Elegantan dizajn termosice je odličan za vašu torbicu. čuvajte vaše piće toplo ili hladno do 10 sati, zahvaljujuči dvoslojnom nehrđajućem ćeliku. Termosica je zaštićen vrlo mekanim gumenim ovojem koji perfektno priliježe vašim rukama. Široki otvor omogučuje jednostavnije pijenje.

Ovaj sjajan švedski brend pogledajte izbliza u našem dućanu u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 65 ili naručite online na ovom linku.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa