Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Roditeljski kutak

RODITELJSKI KUTAK > Novorođenčad > ''Must have'' proizvod za novorođenče, sve više popularan kod mama


Kada u naš život ulazi malo, bespomoćno biće, sve se promjeni iz temelja, svakako na bolje, jer smo ispunjeni neopisivom srećom i ljubavlju. Naime, ništa nije kao prije - i najmanji zadatak iziskuje odličnu organizaciju i naprednu logistiku. Ponekad je uspjeh imati samo 5 minuta za sebe, a u takvim nam trenucima pomaže upravo 4moms sjedalica-ljuljačka.

Obvezna kupnja

Većina mama bi vam preporučila kupovinu dobre sjedalice-ljuljačke za novorođenče. Zašto? Svakako će postati vaša treća ruka jer nam pomaže kada moramo nešto učiniti bez djeteta u naručju. Izuzetno je dobrodošla kada želimo u miru pojesti ručak, objesiti rublje ili isprazniti perilicu suđa. Bebu jednostavno položimo u ljuljačku i odaberemo funkciju ljuljanja koja mu najviše odgovara. Odmah će se smiriti te nas mirno promatrati dok radimo ili će pak zaspati.  

Odmorna majka bez grižnje savjesti

Mališan će se najbolje smiriti i zaspati u maminom naručju, no svejedno, sasvim je u redu da mama nađe alternativu kojoj će se obratiti kada joj zatreba tih zlatnih 5 minuta za sebe. Mamaroo ljuljačka je odlično rješenje jer se mališani u njoj lijepo, ugodno provode i odmah se umire ili čak zaspu. Majka će biti mirna, jer će se na svoje oči uvjeriti da mališanu ništa ne nedostaje i iskoristiti to zlatno vrijeme za sebe, a ne samo za druge poslove. Iskoristite tih 5 minuta za odmor, popijte kavicu u miru ili prelistajte svoj omiljeni časopis. Vjerujte da će minimalno vremena koje posvetite odmoru blagotvorno djelovati i na vas, a kasnije i na mališana, jer će ga nakon spavanja čekati sretna i odmorna mama. Ipak, treba naglasiti da bebu ne ostavljate predugo u ljuljački jer je poželjno da posebno novorođenčad najviše vremena provede na tvrdoj i ravnoj podlozi.

Mamaroo – jedinstvena sjedalica-ljuljačka bez konkurencije

Zašto je sjedalica-ljuljačka Mamaroo toliko popularna kod mama diljem svijeta? Jer je jedina sposobna oponašati prirodne kretnje. Ima ih pet za koje je opće poznato da smiruju i uspavljuju bebu - vožnja autom, klokan, ljuljačka, uspavanka i morski valovi. Tijekom ljuljanja možemo također podesiti odabrane smirujuće zvukove ili ga jednostavno pustiti da se igra interaktivnim visećim igračkama. Sve je dodatno olakšano zahvaljujući upravljanju putem pametnog telefona. Mamaroo je jednostavna za čišćenje, s obzirom da se podstava odstranjuje i opere u perilici rublja.

Više detalja o 4moms proizvodima možete potražiti u našem Svijet Beba Megastore-u u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 65 ili detaljnije istražiti na www.svijet-beba.hr.  

SAZNAJ VIŠE

Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard