POČETNA > Ideje za poklone > Novorođenče > Edukativni madrac klavir - plavi

NATRAG

Značajke
Dob 0+ mj
Dimenzije 68 x 47 cm, visina obruča oko 46 cm
Uključuje Podlogu, klavir, obruč s 4 igračke i ogledalom

Edukativni madrac Klavir mjesto je u kojem se beba može sigurno igrati i istraživati.  Dizajniran je da raste s bebom i prati njen razvoj u prvim mjesecima života.

Edukativni madrac Klavir ima više funkcija:

  • mjesto za ležanje - postavite obruč s igračkama okomito iznad madraca kako bi beba mogla promatrati igračke koje vise. One će ju poticati da vježba hvatanje predmeta. Klavirske tipke okrenite tako da, dok maše nogicama, beba stopalima pritišće tipke klavira i aktivira vesele zvukove.
  • mjesto za vježbanje – kada beba može samostalno dići glavu, polegnite ju na trbuh, a obruč s igračkama možete postaviti ispred nje, vertikalno na podlogu.
  • mjesto za sjedenje i igru – kada dijete već samostalno sjedi, možete promijeniti položaj klavira i stvoriti mali interaktivni stol.
  • klavir se može odvojiti od podloge i koristiti zasebno. Programirane nježne melodije savršene su za umirivanje i uspavljivanje bebe.
  • klavir ima dvije razine glasnoće i projektor koji prikazuje mjesec sa zvijezdama

Komplet uključuje:

  • mekanu podlogu ugodnih boja od materijala koji se lako čisti
  • obruč s 4 igračke i ogledalom
  • klavir sa melodijama i projektorom
  • postolje na koje se stavlja klavir i obruč.

Edukativni madrac je dizajnirana da stimulira osjete vida i sluha, te potiče bebu da leži na leđima jer taj položaj pozitivno utječe na držanje djeteta i jača mišiće kralježnice. Potiče djetetov motorički razvoj i koordinaciju.

Klavir ima ugrađen projektor, vesele melodije za zabavu i one malo nježnije za uspavljivanje. Zvuk i glasnoća klavirskih tipki može se mijenjati.

Za rad Klavira potrebne se 3x AA baterije (nisu uključene)

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 29kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa