Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Dječja soba > Dekica za zamatanje Swaddler


Inovativni proizvod za miran i dug san!

Korištenjem Ergobaby dekice za zamatanje, na siguran, jednostavan i učinkovit naćin osigurava se duži i mirniji san dojenćeta. Preporučuju je mame i medicinski stručnjaci.

Inovativne znaćajke Ergobaby Swaddler dekice djeluju umirujuće i sprječavaju naglo/potresno buđenje dojenćeta, dok ergonomski dizajn omogućava prirodno kretanje kukova i nogu što i preporuča Međunarodni institut za displaziju kukova International Hip Dysplasia Institute. Ergobaby dekica za zamatanje jedina je dekica na tržištu koja sadrži patentirani sustav za zdrav položaj kukova Healthy Hip Positioner koji osigurava ergonomski ispravan i preporućen tzv. žaba položaj nogu za zdrav razvoj kukova.

Znaćajke:

 • Ergonomski dizajn američki patent, umetak za držanje kukova u zdravom položaju žHealthy Hip Positioner, drži noge i kukove dojenćeta u pravilnom ergonomskom položaju koji omogučuje zdrav razvoj kukova. Dekica za zamatanje također je dizajnirana tako da drži ruke u prirodnom položaju na srcu (što ujedno onemogučava da se dojenće slučajno ogrebe po licu).
 • Jednostavna za korištenje osigurava dojenćetu udobnost i sigurnost u samo nekoliko jednostavnih koraka.
 • Osiguranje od odmotavanja specijalno dizajnirani džepovi za ruke i noge drže Ergobaby dekicu za zamatanje u fiksiranom položaju, te onemogučavaju njeno pomicanje ili odmatanje.
 • Jedinstvena praktićnost dekica za zamatanje sadrži originalni žpomični džep za noge koji omogućava brz pristup peleni, te jednostavno prematanje bebe.
 • Zamatanje i siguran položaj kukova osiguran je kvalitetnim čićak sistemom.
 • Jedna velićina za dojenčad: 48-61 cm, 2.7-6.8 kg
 • Materijal: 100% pamuk
 • Održavanje: strojno pranje
Dječja soba - Tekstilni proizvodi - Dekica za zamatanjeDječja soba - Tekstilni proizvodi - Dekica za zamatanjeDječja soba - Tekstilni proizvodi - Dekica za zamatanje

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

 1. #dekice za zamatanje
 2. #dječja soba
 3. #dječje dekice

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa