Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Coloring Panda


Coloring Panda nastaje u 2021. godini kada je sasvim slučajno, u doba lockdowna, Lucija izradila svoju prvu bojanku.

Bio je to period u kojem su se, kako djeca pa tako i odrasli suočavali s izazovima socijalne distance. Lucija je zajedno sa svojom kćerkicom Lotom htjela maksimalno iskoristiti vrijeme provedeno u njihova 4 zida pa su tako otkrile da je bojanje nešto što ih smiruje, veseli, ispunjava. Opremile su se klasičnim A4 bojankama i prepustile trenutku. Imale su rješenje za zabavu, ali su naišle na novi problem - stalno su se sudarale s rukama bojajući. I tada se
lampica uključila, ideja se rodila, a Coloring Panda nastala. Bojanke u roli s pregršt oblika imotiva gdje svatko ima svoj kutak.

Nakon što se ideja pretvorila u realnost, Coloring Pandu isprobali su svi Lotini prijatelji pa je tako bojanka postala i omiljena aktivnost na svakom dječjem druženju gdje su dječica satima bojala i bila složna, svatko na svojem dijelu bojanke u roli. Od svojih početaka pa do danas Coloring Panda je postala nova omiljena aktivnost brojnim obiteljima.

Zašto Coloring Panda?

Coloring Panda bojanka okuplja obitelj. Posebnost je upravo u tome što se svi članovi obitelji zajedno okupljaju uz Pandu i provode kvalitetno vrijeme.
Coloring Panda bojanka potiče razgovor. Uz jednostavnu aktivnost poput bojanja na najlakši mogući način možete doprijeti do svojeg djeteta i njegovih misli.
Coloring Panda bojanka je idealan poklon. Poklon koji će razveseliti i velike i male. Originalan poklon koji garantirano neće skupljati prašinu na polici!
Coloring Panda bojanka razvija kreativnost. Izraz "pusti mašti na volju" s Coloring Pandom dobiva smisao.

Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard