Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Babiators


Dugogodišnji prijatelji Molly i Ted Fienning, te Carolyn i Matthew Guard upoznali su se na koledžu prije više od 10 godina. Nakon diplome, zajedno su ljetovali i sanjali o pokretanju vlastitog posla. Carolyn, Matthew i Molly pridružili su se korporativnom svijetu, a Ted je postao borbeni pilot marinaca. Ideja za Babiators rodila se u vojnoj bazi u Beaufortu, SC, kada je Molly vidjela djecu svojih kolega vojnih supruga kako žmire na suncu dok su njihove mame i tate piloti stajali zaštićeni i elegantni u svojim pilotskim sunčanim naočalama. Molly je svoju ideju za sigurne, elegantne i izdržljive dječje sunčane naočale podijelila sa svojim mužem pilotom Tedom, koji je rekao: "Napravimo ih i nazovimo ih Babiators!"

 Matthew i Carolyn Guard bili su u potrazi za izvrsnim poslom za let. Svidjela im se ideja stvaranja visokokvalitetnih, pristupačnih, sigurnih, izdržljivih i elegantnih proizvoda koji djeci omogućuju da budu djeca i da budu zaštićeni. Carolyn je prepoznala snažan potencijal poslovanja i krenula s idejom velikom brzinom.

 Tvrtka je pokrenuta 2011. s Carolyn i Molly koje su radile za svojim kuhinjskim stolovima. Danas Babiators "Crew" brzo raste i brzo postaje vodeći maloprodajni brend za djecu. Magazin Forbes nedavno je Babiators proglasio jednom od 100 najperspektivnijih američkih tvrtki u 2014.! Iz njihovog svjetskog sjedišta u Atlanti, Georgia, SAD, njihovi sigurni, elegantni i fantastični proizvodi lete u više od 30 zemalja, dajući djeci diljem svijeta slobodu i zaštitu da se suoče s bilo kojom avanturom koja im se nađe na putu.

 

Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard