Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > U šetnji i na putu > Za djecu > Prijenosne hranilice

U šetnji i na putu - Za djecu - Bombol Pop-Up Booster hranilica - Denim Blue
U šetnji i na putu - Za djecu - Bombol Pop-Up Booster hranilica - Pebble Grey

BOMBOL POP-UP BOOSTER

Trebaš nahraniti bebu kod kuće ili kad ste vani? Kupnja klasične hranilice je samo još jedan komada namještaja koji će nepotrebno zauzeti prostor u blagovaonici.

Bombol Pop-Up booster je inovativni dodatak za stolicu koji se koristi kod kuće umjesto klasične hranilice i vani kad ste u restoranu, u gostima – bilo gdje!

Više ne moraš razmišljati ima li hotel ili restoran hranilice. Dovoljna je postojeća stolica u restoranu na koju ćeš u par sekundi postaviti ovaj booster.

Sklapa se u jednom potezu i doslovno je veličine knjige kad nije u upotrebi. Možeš ga staviti u ruksak, u torbu za kolica ili nositi u njegovoj originalnoj torbi preko ramena. Dijete će biti sigurno jer se veže pojasom u 5 sigurnosnih točaka.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa