POČETNA > Hranjenje > Bočice > Bočica 110 ml - Ivory

NATRAG

Značajke
Brand Bibs
Dob 0+ mj
Materijal Borosilikatno staklo (bočica), kaučuk (sisač)
Zapremnina 110 ml
Sisač S
Uključuje 1 staklena bočica, poklopac, sisač (protok S), zatvarač protiv istjecanja, navoj i sklopivi lijevak

BIBS bočice su novitet u ponudi branda već dobro poznatih duda varalica - dolaze uz sisač koji je oblikovan prema sisaču BIBS Colour dude.

Anti-colic BIBS sisač od kaučuka koji oblikom i teksturom imitira majčina prsa. To pomaže da beba prihvati bočicu, ali i umanjuje šanse od odvikavanja od dojenja. Bočice su izrađene od borosilikatnog stakla kojeg odlikuje otpornost na visoke i niske temperature, izdržljivost te činjenica da je staklo najčišći i najsigurniji materijal u pogledu doticaja s hranom.

Staklo ne ispušta nikakve štetne tvari u sadržaj bočice niti upija okuse i mirise iz sadržaja bočice. Dozvoljeno je prokuhavanje u kipućoj vodi, grijanje u mikrovalnoj pećnici, zaleđivanje i pranje u perilici suđa.

Bočica je dostupna u dvije veličine (110 ml / 225 ml), a veličina sisača jednaka je na obje bočice te ima protok brzine S. Dodatne sisače u S ili M (ovisno o željenoj brzini protoka mlijeka) moguće je zasebno naručiti.

U setu se nalazi:

 • staklena bočica (110 ml)
 • dodatni dijelovi: poklopac, sisač (protok S), zatvarač protiv istjecanja, navoj i sklopivi lijevak

PREDNOSTI BIBS BOČICE:

 • Izrađena od borosilikatnog stakla. Iznimno izdržljiv prvoklasan materijal otporan na ekstremne temperature koji je u potpunosti siguran za doticaj s hranom jer ne otpušta nikakve štetne tvari. Otporan je na ogrebotine u kojima je moguće taloženje i razmnožavanje bakterija.
 • Jednostavna za korištenje. Zbog kvalitete materijala, staklena bočica i dijelovi mogu u zamrzivač i perilicu posuđa, a sama staklena bočica sigurna je za grijanje u mikrovalnoj pećnici te otapanje sadržaja u vreloj vodi.
 • Sisač od kaučuka koji imitira majčina prsa. Identičnog oblika kao sisač na popularnoj BIBS Colour dudi, sisač BIBS bočice oblikom i teksturom podsjeća na dojku te potiče ispravnu tehniku sisanja koju dijete koristi i prilikom dojenja. To pomaže da dijete poistovjećuje bočicu s majčinim prsima zbog čega će je lakše prihvatiti, a istovremeno se umanjuje šansa da će odbiti majčina prsa nakon navikavanja na bočicu.
 • Anti-colic sisač od prirodnog materijala. Ventil na sisaču izrađenom od prirodnog kaučuka umanjuje količinu progutanog zraka prilikom hranjenja.
 • Zamjena sisača omogućuje odabir između dvije brzine protoka. Prilikom zamjene sisača moguće je kupiti sisače sa sporijim (S) i bržim (M) protokom.
 • Dijelovi bočice izrađeni od materijala koji je 100% siguran za doticaj s hranom.
 • Sklopivi lijevak. Umanjuje rasipanje formule ili mlijeka.
 • Zatvarač protiv istjecanja. Za jednostavnu i higijensku pohranu bočice kada nije u upotrebi, kako bi se spriječilo istjecanje sadržaja.
 • Jednostavna za održavanje. Staklena bočica se može sterilizirati u mikrovalnoj pećnici, prokuhavati u vreloj vodi i prati u perilici posuđa. Dodatni dijelovi se mogu prati u perilici posuđa i sterilizirati polijevanjem vrelom vodom. Sisač se održava isto kao i BIBS Colour duda – polijevanjem vrelom vodom.
 • Moguća promjena izgleda! Kada poželite drugačiji izgled bočice, naručite dodatne dijelove u drugoj boji!

*Prije prve upotrebe:

 • Rastavite bočicu te sve dijelove 5 minuta prokuhavajte u vreloj vodi.

Održavanje:

 • Sisač sterilizirajte prije svake upotrebe tako što ćete ga preliti vrelom vodom i pustiti da se natapa 5 minuta. Pustiti da se osuši na zraku.
 • Staklena bočica, zatvarač protiv istjecanja, poklopac i navoj rastavljene prati vrelom vodom i deterdžentom ili u perilici posuđa. Zatim ih prelijte vrelom vodom kako bi osigurali uklanjanje ostataka deterdženta. Pustite da se svi dijelovi osuše prije ponovnog sastavljanja bočice.

Iz sigurnosnih i higijenskih razloga, sisač je potrebno zamijeniti svakih 4-6 tjedana.

VAŽNE NAPOMENE:

 • Sisač od kaučuka podložan je promjenama. Sisač od kaučuka je prirodan materijal, mekan i elastičan, zbog čega ga bebe toliko vole. No to ujedno znači da je osjetljiv na visoku temperaturu, sunčevu svjetlost i vlagu, što ubrzava starenje materijala. Ukoliko ga se predugo koristi, sisač će promijeniti oblik i veličinu te ukoliko se dijete navikne na promijenjeni sisač, moguće je da će odbiti novi. Stoga, preporučujemo redovito mijenjanje sisača.
 • Sisač od kaučuka ne smije se sterilizirati u sterilizatorima i mikrovalnim pećnicama. Iz gore navedenih razloga, sisač od kaučuka je previše osjetljiv kako bi ga se steriliziralo na bilo koje druge načine osim natapanja u vreloj vodi.
 • Zamijenite sisač pri prvim znakovima promjena i oštećenja.
 • Staklena bočica sigurna je za upotrebu u mikrovalnoj pećnici. Dijelovi i sisač ne! Također, obzirom da se prilikom grijanja u mikrovalnoj pećnici može dogoditi tzv. lokalizirano zagrijavanje sadržaja, preporučamo da se sadržaj bočice obavezno promiješa prije hranjenja.
 • Staklena bočica i dijelovi sigurni su za zamrzivač. Sisač ne!
 • Staklena bočica i dijelovi se mogu prati u perilici posuđa. Sisač ne!
 • Borosilikatno staklo se može razbiti. Iako je mnogo čvršće i otpornije od običnog stakla, borosilikatno staklo i dalje je – staklo. Pod utjecajem dovoljno intenzivne vanjske sile, može se razbiti.

GRIJAČI BOČICA

Zbog širokog spektra grijača bočica na tržištu, BIBS nije proveo testiranja bočice u svakom. Ne može garantirati da će BIBS bočica biti kompatibilna s bilo kojim od grijača na tržištu te ne može preporučiti grijanje sadržaja bočice u ijednom. Sadržaj bočice možete ugrijati stavljanjem staklene bočice u mikrovalnu pećnicu ili polaganjem u vrelu vodu.

STERILIZATORI BOČICA

Zbog širokog spektra sterilizatora bočica na tržištu, BIBS nije proveo testiranja bočice u svakom.  Ne preporuča sterilizaciju bilo kojeg dijela bočice u sterilizatorima, već isključivo u mikrovalnim pećnicama ili natapanjem u vreloj vodi. Također, sisač od kaučuka se zbog osjetljivosti materijala ne smije sterilizirati ni u kojoj vrsti sterilizatora.

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 29kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Bočica 110 ml - Ivory

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa