Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Uriage


Od 1992. godine Uriage, jedinstvena kozmetička linija na bazi termalne vode s aktivnim svojstvima  u proizvodima za njegu kože koji, u suradnji sa dermatolozima i stručnjacima, pružaju adekvatnu njegu za cijelu obitelj.

Zbog svoje prirodnosti, autentičnosti i sigurnosti Uriage je danas prisutan u više od 70 zemalja diljem svijeta. Poštivajući strogu kontrolu kvalitete i osmišljavajući svakodnevno inovativne i što prirodnije formule pomaže u njezi kože mlade i stare populacije. Uriage termalna voda izvire u ekološki čistom, alpskom dijelu Francuske, na izvoru je bakteriološki čista, fiziološkog pH (pH=6,8) i prirodno izotonična čime njeguje i štiti osjetljivu kožu. Vrlo visoka koncentracija mineralnih soli i elemenata u tragovima, umiruje, hidratizira, djeluje protualergijski, jača prirodnu obrambenu funkciju kože i pospješuje zacjeljivanje te djeluje protuupalno.

Uriage proizvodi osmišljeni su prema strogim standardima kozmetičke industrije u suradnji s dermatolozima, pedijatrima i ljekarnicima. Uriage proizvodi su hipoalergeni, nekomedogeni i dokazano učinkoviti.

Visa DinersClub Maestro MasterCard