01 2916 555
091 55 43 444

Dućan:
Slavonska avenija 65, Zagreb
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 8h - 20h
Subota: 9h - 15h
Nađite nas na karti
Dostava u cijelu Hrvatsku!<br>Rok isporuke 1 do 2 radna dana. Besplatan parking ispred dućana

Dostava u cijelu Hrvatsku!
Rok isporuke 1 do 2 radna dana.

Osiguran servis.
Montaža autosjedalica u auto.
Besplatan parking ispred dućana.

Smart Trike


lifestyle Smart Trike

"Prvi izbor 20 milijuna roditelja!" 

SmarTrike® je višestruko nagrađivana i najprodavanija marka tricikla za bebe. Mi stvaramo smart trike dizajne i inovacije za sve uzraste i veličine.

SmarTrike® je predstavio prvi "Grow with Me" guralicu prije više od deset godina i time je revolucionirao kategoriju tricikla za bebe.

Od "Grow with me" tricikli, do skutera za dječake, skutera za djevojčice, bicikla i unutarnjih trampolina - imamo nešto za svakoga.

Prije desetak godina imali smo ideju koja je zauvijek promijenila način na koji ljudi doživljavaju baby trike.

Budući da smo krenuli na putovanje, stalno nastojimo poboljšati našu nagrađivanu inovaciju, tako da možete uživati u jednostavnoj vožnji, upravljati bez napora, imati izdržljiv i prije svega, visokokvalitetni proizvod po pristupačnoj cijeni.

Te su nas guralice dovele daleko iznad svega što smo ikad zamišljali. Odvele su nas u preko 80 zemalja diljem svijeta i do milijuna sretnih roditelja i veselih beba.

U godinama otkako smo započeli naš put, razvili smo jedinstvenu nagrađivanu tehnologiju Touch Steering® za baby trike, nagrađivani Red Dot SkiScooter® i desetke više nagrađivanih proizvoda za bebe, djecu i teenagere.