Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > Roditeljski kutak

RODITELJSKI KUTAK > Novosti > Tim koji je napornim radom uspio od Internet trgovine napraviti vodeći web shop dječje opreme u Hrvatskoj

Svijet Beba dućan, puno je više od uobičajenog dućana, jer samo svojom površinom od 700m2 odgovara omanjem igralištu koje je svoje mjesto pronašlo na Slavonskoj Aveniji 65, a okružuje ga velik parking koji uvelike olakšava pristup dućanu kao i neometano vrijeme koji kupci mogu provesti u njemu

Ako tražite nešto drugačije od standardne ponude, kombinaciju promišljenog dizajna i funkcionalnosti, to je ono što bi i sami odabrali za vas i što svakodnevno uvrštavamo u ponudu.

Kod nas ćete, osim konkretnih proizvoda, pronaći i mnoštvo sitnica, pravih dragulja koji privlače pažnju makar možda na prvu i nisu nešto što vam je potrebno u ovom trenutku zaista ćete im teško odoljeti.

Kolekcije proizvoda koje će oduševiti i djecu i roditelje, lijepo će se uklopiti i svaku dječju sobu te obogatiti rutinu i svakodnevnicu svojim inovativnim dizajnom i maštovitim načinima korištenja.

Ponekad i ono što nam ne treba, postane nam najpotrebnije kad shvatimo koliko nam može pojednostaviti razne životne situacije i periode odrastanja koje prolazimo zajedno sa svojim mališanima.

Dječja soba postala je pravo carstvo u kojem svi proizvodi imaju višenamjensku ulogu. Osim što ju stilski obogaćuju, svojom funkcionalnošću također objedinjuju i sve edukativne funkcije koje pogoduju djetetovom rastu i razvoju.

Takvi proizvodi u današnje moderno doba, instagrama i društevnih mreža dosta su traženi, a neke od njih, one najtraženije iz naše ponude voljeli bi i istaknuti jer svakodnevno dobijemo mnoštvo povratnih fotografija iz raznih domova, što nam daje poruku da idemo u dobrom smjeru kad je riječ o ponudi i lepezi proizvoda koje krase naš megastore Svijet Beba.

Neki od njih, kao što je Toddlekind podloga za igru, koja je u kratko vrijeme dobila toliko simpatija od strane djece i roditelja jer je pokazala da podloge za igru ne trebaju biti šarene i unositi nemir u dizajn ostatka prostora kako bi bile prikladne za djecu.

Ili možda drvena kolica koja se mogu koristiti kao mamac za prve samostalne korake, a ujedno su predivno mjesto za odlaganje igračaka ili savršeno mjesto za skrivanje u igri skrivača.

Tu su i igračke koje dok se ne koriste izgledaju kao prava drvena umijetnička dijela na zidu. Štede prostor, ne rade nered, a uče vaše mališane i razvijaju njihovu motoriku od najranije dobi.

 

Posjetite nas na Internet stranici www.svijet-beba.hr,u dućanu na adresi Slavonska avenija 65, 10 000 Zagreb ili nas nazovite na broj telefona 01 2916 555, 091 55 43 444

SAZNAJ VIŠE

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa