POČETNA > Roditeljski kutak

RODITELJSKI KUTAK > Trudnice > Kiddy Evostar Light - nova zvijezda među kolicima

Najnoviji član obitelji Kiddy kolica je Evostar Light. "Mali" brat Evostara 1 može se koristiti odmah od rođenja, kako s ugrađenom sjedalicom, tako is Kiddy autosjedalicama serije Evo. Zahvaljujući njihovom ravnom, ergonomskom položaju ležanja, one pružaju udobnu alternativu košari.

Evostar Light 1 se usredotočio na optimiziranje malih detalja i olakšava rukovanje. To znači da kompaktna sklopljena veličina uključuje sjedalo, kolica su tako fleksibilno konstruirana da se mogu sklopiti bez potrebe skidanja sjedečeg dijela. Različite mogućnosti podešavanja krovića kao i remenčića su još jedna prednost ovih dječjih kolica. Visina im se može podesiti na brojne pozicije jednim pokretom i stoga se uvijek prilagođavaju veličini djeteta. Okvir i kotači također su dizajnirani tako da su kolica izuzetno okretna i nevjerojatno jednostavna za manevriranje.

Evostar Light sa stražnjim panelom čini elegantnu kombinaciju. Zahvaljujući magnetskom pričvršćenju uklanja se za nekoliko sekundi i može se zamijeniti s drugim elegantnim panelom druge boje i motiva. Sada ništa ne stoji na putu savršenom, individualnom izgledu.

Evostar Light može se koristiti i sa košarom i sa sjedalicom za dojenčad od samog rođenja. U kombinaciji s Kiddy auto sjedalima Evo-serije, koja se mogu postaviti u potpuno ravni položaj, kolica se pretvaraju u savršen putnički sustav, budući da dječja autojedalica, sa svojim ravnim, ergonomskim položajem, pruža udobnu alternativu košari.

Evostar Light kolica opremljena su gumama "Tru-Ride® Technology" s PU (poliuretanom). Ove gume su ne samo puno otpornije od standardnih guma, već su i dugotrajnije, budući da se površina teško troši čak i nakon duge uporabe. Gume su bez održavanja i neprobojne. S ovjesom na svim kotačima i rotirajućim prednjim kotačima, koji se po potrebi mogu fiksirati, Evostar Light nudi izvrsnu upravljivost na svim površinama.

Veselimo se da nas posjetite u našem Megastoreu u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 65 i rado ćemo vam pokazati ova, a i mnoga druga kolica.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa