Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 EUR

POČETNA > Ideje za poklone > Od 3 godine nadalje > Solarni robot 13u1

NATRAG

Značajke
Dob 10+ godina

Solarni set 13u1 edukativna je igračka za samostalno sastavljanje, napajana sunčevom svjetlošću koja vas uči kako iskoristiti sunčevu energiju. Ovo je sjajna zabava u kojoj djeca uče kako svjetlosna energija pokreće električnu energiju. Set omogućava djeci učenje kroz igru, to je prirodan način istraživanja svijeta koji je djeci najugodniji i najpristupačniji, a njihova će kreativnost u budućnosti iznjedriti. Set je odlična zabava za učenje alternativne energije. Omogućuje vam kreativno provođenje vremena.

Igračka najbolje radi na otvorenom suncu, ali možete koristiti i jako svjetlo iz lampe.

Solarni robot se može transformirati u 13 različitih modela robota. Lako je napraviti robota od psa, a zatim prošetati robota-kornjaču, robota-zombija ili robot-čamac! Igračka sadrži jedinstvene dodatke (uključene) i dijelove koji omogućuju kretanje robota, kao i po zemlji i vodi. Alternativni izvori energije igraju tako važnu ulogu da nema boljeg trenutka nego sada da djeca počnu učiti osnovnu tehnologiju.

Ovaj proizvod se napaja suncem, tako da ne zahtijeva baterije. Robot se kreće prema izravnoj sunčevoj svjetlosti (jakom suncu ili drugom izvoru svjetlosti) i omogućuje djeci da stvaraju i koriste svoju beskrajnu maštu. Postoje dvije razine težine u izradi seta robota.

Značajke uključuju: podesivu polarizaciju na solarnoj ploči za promjenu smjera rotacije motora, sakrivamo glavu robota, koja se može brzo spremiti u gornji dio tijela, glava robota može se postaviti u prednji, gornji ili stražnji dio mjenjač.

Tehnički podaci:
Za set nisu potrebni ljepilo ni alati. Elementi se montiraju na zasun. Najprije instalirajte modul solarne ploče i motor. Preostali elementi mogu se modificirati ovisno o tome koja će se konstrukcija sastaviti.

Modeli koje možete izraditi iz seta:

  • Prva razina uključuje: kornjaču-robota, robot-bubu, robot-kvadrat, robot-čamac, robot-šetač, robot-pas
  • Druga razina: roboti-robot, robot-auto, robot-skejt, robot-surfer, robot-zombi, robot-rak, robot-čamac

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 € (414.40 kn). Ako je narudžba manja od 55,00 € (414.40 kn) dostava se naplaćuje 4,00 € (30.14 kn).

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € (105.48 kn) po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Solarni robot 13u1

Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard