Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Ideje za poklone > Od 3 godine nadalje > Interaktivna kocka


Značajke
Dob 3+ godine
Materijal Drvo, metal i plastika
Dimenzije 31 x 19 x 19 cm

Drvena edukativna kocka ima brojne atrakcije koje će zasigurno oduševiti i zainteresirati mališana. Svi elementi dizajnirani su tako da budu prikladni za malene bebine ruke.

Čvrsta drvena kocka izrađena je s pažnjom na detalje, a šarmantna grafika potiče djetetovu maštu i pažnju. Elementi za klizanje, pomicanje i pritiskanje razvijat će djetetovu motoriku.

Igračka ima 6 zida, na svakom od njih dijete će pronaći nešto zanimljivo:

  • isprepleteni zid - tri labirinta s perlicama. Pomicanjem perli mališan vježba koordinaciju oko-ruka i ručne vještine. Element se može izvuči, pa ga možete odnijeti u auto, na put ili u posjet liječniku.
  • zid sa satom - dijete ima priliku naučiti prve brojeve, kao i steći sposobnost čitanja sati s tradicionalnog sata. To je i prilika za razgovor sa svojim djetetom, što radimo u različito doba dana. Dijete ima priliku vježbati govor.
  • zid sa zupčanicima - ovdje dijete može vježbati i prste pomicanjem kolutova. Također uči uzročno-posljedični slijed (pokretanje pokreće sljedeći stalak).
  • zid s oblicima - ima pet rupa raznih oblika. Zadatak djeteta je umetnuti određeni oblik na odgovarajuću rupu. Dok se igra, mališan trenira logičko razmišljanje i sposobnost uspoređivanja podataka. Uči oblike i boje.
  • zid s drvetom - dijete pomicanjem kockica vježba ruku i logičko razmišljanje, uči brojeve.
  • ploča s igrom „Čovječe ne ljuti se“

Uključeno:

  • drvena kocka
  • 5 oblika
  • 16 pijuna
  • kockice

Igračka je dizajnirana da raste s vašom bebom i da vas prati u različitim fazama razvoja vaše bebe. Drvene igračke su bezvremenske i moderne. Set je upakiran u šarenu, estetsku kutiju, savršenu za poklon.

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Interaktivna kocka
Visa DinersClub Maestro MasterCard