Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Ideje za poklone > Od 1 do 3 godine > Curiosity set - žuti


Značajke
Brand MODU
Dob 0+
Materijal EVA pjena & ABS prikladan za dodir s hranom
Dimenzije 50 x 30 x 20 cm (2,7 kg)
Nosivost (max) 30 kg
Uključuje 3 x kocke, 6 x spojnica, 4 x kotači, 1 x knjižica s idejama

MODU Curiosity set kocke koje pomažu djeci u razvoju, i razvijaju se kako djeca rastu.

Igračke koje su izdržljive, sigurne i osim toga osiguravaju da vaše dijete kroz aktivnu igru razvija svoje motoričke sposobnosti. Igračke koje će trajati godinama i koje su poticajne za bebe od 6 mjeseci pa sve do dobi od 6 godina? To je san svakog roditelja. Ali postoji li? Naravno!  Ne tražite dalje, jer MODU je ono što tražite.

MODU je modularni sustav kocki koje možete međusobno povezati i graditi sve vrste konstrukcija te igrati razne igre.

Elegantne su i čiste, u neutralnim osnovnim bojama, s malim naglascima u boji. Odmah se vidi po tom minimalističkom dizajnu: MODU ima skandinavske korijene. U Kopenhagenu ga je razvio tim mladih ljudi, koji su stvarajući modularne kocke, imali samo jedan cilj na umu: dizajnirati izdržljivu i razigranu igračku, koje pomaže djeci da razviju i održavaju svoje motoričke sposobnosti.

To su razlozi zbog kojih roditelji vole MODU kocke, ali zašto djeca obožavaju MODU kocke?

SVE MOŽE I SVE IDE ZAJEDNO!

Mekane kocke mogu se međusobno povezivati u beskrajnom broju kombinacija, prema fiksnim planovima ili samo pomoću vaše mašte. A to je bitno djeci!

Jedno dijete će željeti slijediti plan za izgradnju fantastične rakete, dok će drugo neće željeti ništa više nego izgraditi umjetničko djelo iz svoje mašte.

MODU nema čvrsta osnovna pravila, ili još bolje: s mekim blokovima i odvojenim kotačima i spojnicama, svako dijete može igrati svoju omiljenu igru. No, ono što je sigurno, to je da se svi aktivno igraju i da im pomaže rasti!

AKTIVNA IGRA POMAŽE U ODRASTANJU

Kad se djeca igraju, grade, stvaraju i izmišljaju građevine s MODU kockama, razvijaju motoričke vještine. To je zato što djeca često koriste cijelo tijelo za izgradnju kreacije. Oni se protežu, dižu, okreću i sklapaju komade zajedno – i tako razvijaju svoje motoričke sposobnosti. Ovaj način igranja zovese aktivna igra, a dijete ima puno koristi od njega tijekom svog fizičkog razvoja.

Cijelo to vrijeme, djeca ne primjećuju da uče, jer su sretna što mogu uživati u potpunosti – tijelom i dušom- u mekanim kockama koje se ne mogu potrgati!

UZ MODU STJEČETE PRIJATELJE

Upravo zato što su modularne kocke MODU toliko svestrane, djeca vrlo različite dobi mogu se savršeno igrati zajedno. Veliki brat gradi lijepu hodalicu za bebe, s kojom njegova mlađa sestra može naučiti hodati.

Bake i djedovi, koji su u potrazi za igračkama s kojima se svi njihovi unuci mogu igrati, naći će u MODU upravo ono što traže. Zato što njihova šestogodišnja unuka stvara toranj zajedno sa svojim trogodišnjim nećakom. U međuvremenu njihov četverogodišnji unuk brzo uči, zahvaljujući MODU- u, da lakše može zadržati ravnotežu na klimavom mostu kada drži za ruku većeg suigrača. Ili ruku bake ili djeda, naravno!

A ŠTO JE SA SIGURNOŠĆU I EKOLOGIJOM?

Dizajneri MODU-a ovo su pretvorili u jednu od svojih najvažnijih točaka. Stvorili su igračke s kojima se djeca mogu dugo igrati, čak i godinama. Na odgovoran način jer su meke kocke MODU izrađene od ekološkog materijala. Odabrali su 100% reciklirajuću ABS plastiku za spojnice, bezopasnu EVA pjenu za kocke i sve je bez ftalata i BPA te je odobreno u EN71 kategoriji!

Siguran je, izdržljiv, ekološki i s njim ćete se zabavljati godinama: to je MODU.

MODU JE JEDNOSTAVAN ZA ODRŽAVANJE

Tu i tamo MODU blokovi će biti prašnjavi, ljepljivi ili prljavi. To je naravno normalno kada ih koristite tako intenzivno. Imamo dobre vijesti jer MODU je nevjerojatno lako održavati.

MODU kocke možete jednostavno očistiti toplom vodom ili u perilici posuđa (najviše 40°) radi osvježavanja. Ili još bolje… pripremite MODU kockama kupku, zajedno sa svojom djecom, i dopustite im da operu svoje omiljene igračke!

MODU SET ZA ZNATIŽELJNE, ISTRAŽIVAČKI SET I SET ZA SANJARE

Nemate ideje kako sastaviti svoj idealan set MODU blokova? Ne paničarite, jer smo to već učinili za vas! Budući da su modularne kocke MODU-a dostupne u tri različita seta time savršeno će odgovarati vašem djetetu/djeci.

Set Curiosity je osnovni set, Explorer set je srednja verzija i kada stvarno želite skočiti u aktivnu igru s MODU naručite set Dreamer.

Sadržaj ovog startnog kompleta naučit će vašu djecu kako držati ravnotežu, ljuljati se, skakati, voziti se i još mnogo toga.

Dijete i vi izrađivat ćete kreacije u stvarnoj veličini prilagođene motoričkim sposobnostima vašeg djeteta.
Zabava će početi odmah i ovaj početni set već je dovoljan da pokrene maštu i razvoj motoričkih sposobnosti.

ZNAČAJKE:

  • U kutiji dolazi: 3 x kocke, 6 x spojnica, 4 x kotači, 1 x knjižica s idejama
  • Elementi: 14 kom
  • Kreacije: više od 4 mogućnosti
  • Za dob: 0 – 8 godina
  • Materijali: EVA pjena & ABS
  • Max. težina djeteta: 30kg
  • Dimenzije paketa: 50 x 30 x 20 cm
  • Težina paketa: 2,7 kg

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Curiosity set - žuti
Visa DinersClub Maestro MasterCard