Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €
Kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10 >Klik za više detalja<
Kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10 >Klik za više detalja<

POČETNA > Ideje za poklone > Od 1 do 3 godine > Hola interaktivna igračka


Značajke
Dob 18+ mjeseci
Dimenzije 24 x 29 cm
Baterije 3 x 1,5 V AA (nije uključeno)

Popularna interaktivna kocka poznatog branda Hola. Kocka ima mnogo funkcija koje će zasigurno zanimati svakog mališana, omogućit će mnogo sati dobre zabave i edukacije u jednom. Svi elementi ove igračke dizajnirani su tako da budu prikladni za malene dječje ruke. Zvukovi će potaknuti djetetova osjetila i potaknuti ih da otkriju izvor zvukova koji čuju. Elementi za pritisak, udarac i klizanje pomoći će u motoričkom razvoju.

Igračka ima pet interaktivnih površina i jednu gornju, kao i labirint od perli u boji za vježbanje motoričkih vještina. Svaki zid igračke ima drugačiji set za igru i obrazovanje. Izrađena je vrlo čvrsto i efektno u jako lijepo usklađenim bojama.

Zid s volanom - Dizajniran za male vozače.
Ovdje se nalazi auto ključ koji okretanjem aktivira zvuk motora. Na volanu se nalazi truba sa svjetlosnim i zvučnim efektom.

Zid sa zupčanicima - Ovdje imamo notu koja aktivira sviranje melodija, svijetli na vrhu bubnja i akvarija. Zvijezda zaustavlja odsvirane melodije. Dva zupčanika, manji s ručkom, koja pokreće veće, aktivirajući zvuk i svjetlo u bubnju i akvariju.

Zid s mikrofonom - Ovdje je mikrofon sa zvučnikom i kontrolom glasnoće. Pomično ogledalo se može podesiti prema gore ili prema dolje. Nakon što ga uključite, pretvara se u neonski osvijetljeni televizor sa slikom životinje koja pjeva.

Zid s čunjevima - Ovdje možete čekićem malo čekićati male stvari. To je igra udaranja čekićem po narančastom ili žutom gumbu, što uzrokuje bacanje loptice kroz prozirni tunel na jednu ili drugu stranu. Naravno, svu zabavu prate smiješni zvukovi, a gornja lampica također svijetli. Tu su i dva pomična elementa: banana i jabuka na samonavijajućoj žici.

Zid s telefonom - Ovdje dijete može nazvati s telefona pritiskom na piskave tipke (telefon je izvučen). Gledajte razne priče koje se mijenjaju narančastim gumbom. Svaki pritisak prikazuje drugačiju sliku: s rođendanom (svira melodija Happy Birthday) - savršena za rođendan. Sljedeća slika nas obavještava da je vrijeme za spavanje - popraćena je cvrkutom skakavaca, hrkanjem i kratkom uspavankom. A posljednja slika vas obavještava da je vrijeme za ustajanje i jutarnju toaletu - popraćena je zvukom pranja i ispiranja zuba, kukurikanjem pijetla i jutarnjim pjevom ptica.

Vrh igračke - Postoji prekidač za uključivanje/isključivanje cijele igračke, dva labirinta s perlama različitih boja za pomicanje, bubanj koji svijetli, mjesto za odlaganje čekića i naravno zeleni čekić s gumiranim krajevima.

Sve je upakirano u šarenu kutiju i odlična je ideja za poklon.

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 € (414.40 kn). Ako je narudžba manja od 55,00 € (414.40 kn) dostava se naplaćuje 4,00 € (30.14 kn).

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € (105.48 kn) po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Hola interaktivna igračka20% Akcija
Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard