Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €
Kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10 >Klik za više detalja<
Kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10 >Klik za više detalja<

POČETNA > Izvan kuće > Nosiljke > Cudl Softened Front and Back - Sage


Značajke
Brand Nuna
Model Cudl
Tip Ergonomska
Nosivost (max) 3,5 do 16 kg
Dob 0-3g
Položaji 3 položaja
Materijal Jersey od organskog pamuka Oeko-Tex®, organski pamuk GOTS ™, mrežasti zračni materijali
Umetak Da

Nošenje u nosiljki ima mnoge pozitivne učinke na bebu i istodobno jača vezu između majke i djeteta. Nuna Cudl Softened je svestrana nosiljka koja roditeljima omogućuje udobno nošenje bebe i male djece te veću slobodu i mobilnost na putu kroz svakodnevni život ili na obiteljskim putovanjima.

Nosiljka Nuna Cudl Softened s integriranim umetkom za dodatnu potporu, prikladna je za uporabu od rođenja djeteta do navršene 3 godine ili do 16 kg.

Zahvaljujući svestranosti, funkcionalnosti i promišljenog dizajna, Nuna® Cudl™ osvojila je prestižnu dizajnersku nagradu Red Dot Award za 2020.

Nosiljka Nuna® Cudl ™ Softened  prilagođena je kukovima za bebu i malu djecu, certificirna je od strane medicinskih stručnjaka i insituta International Hip Dysplasia Institute i medicinski stručnjaci. Nuna® Cudl ™ Softened omogućuje vašoj bebi i mališanu, da dobro poduprt i pravilno postavljen u svim položajima za nošenje: noge u položaju ˝M˝ s raširenim koljenima, stražnjica postavljena u ravnini ili ispod koljena i kralježnica u pravilno zakrivljenom položaju u obliku slova C.

Omogućuje 3 načina nošenja:

  • Nošenje sprijeda s umetkom za podršku novorođenčadi - beba okrenuta prema roditeljima: od rođenja do 4 mjeseca starosti ili od 3,5 do 7 kg
  • Nošenje sprijeda - beba okrenuta prema prsima roditelja: od 4. mjeseca nadalje ili od 7 do 13,5 kg
  • Nošenje sprijeda - beba okrenuta od prsa roditelja: od 6 mjeseci nadalje ili od 9 do 13,5 kg
  • Nošenje straga - dijete okrenuto leđima mame ili tate: od 9 mjeseci nadalje ili od 11-16 kg

Za nošenje novorođenčadi komplet sadrži i umetak za dodatnu potporu.

Laka za korištenje, izdržljivi i sigurni materijali

Nuna® Cudl nosiljka za bebe ™ Softened s podesivim naramenicama, prikladna je i za mame i za tate. Namještanje nosiljke Nuna® Cudl ™ Softened sasvim je jednostavno. Majke mogu staviti dijete u nosiljku samostalno, brzo i sigurno. Korištenje nosiljke Nuna® Cudl ™ Softened olakšavaju i 4 praktične magnetske kopče za sigurno i jednostavno pričvršćivanje. Nosiljka Nuna® Cudl ™ Softened izrađena je od sigurnih, prozračnih i funkcionalnih materijala.  Osim izuzetno otpornih plastičnih i magnetskih kopči, nosiljka se sastoji od organskog pamuka jersey koji ne sadrži toksine i uzgaja se bez uporabe štetnih pesticida. U komplet s nosiljkom uključena su 2 praktična slinčeka od organskog pamuka GOTS™, koji se brzo i jednostavno namještaju na nosiljku. Svestrana nosiljka Nuna® Cudl™ ima i bočni džep s patentnim zatvaračem koji omogućuje pohranu maminih i bebinih dodataka na putovanju; ključeva, novca, igračke ili dude.

UKLJUČENO U CIJENU:

  • Nosiljka s podesivim naramenicama i pojasom
  • Integrirani umetak za dodatnu potporu novorođenčetu
  • Komplet od 2 slinčeka od organskog pamuka GOTS™ s mogućnošću namještanja na nosiljku
  • Potpora za glavu i vrat
  • Bočni džep s patentnim zatvaračem

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 € (414.40 kn). Ako je narudžba manja od 55,00 € (414.40 kn) dostava se naplaćuje 4,00 € (30.14 kn).

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € (105.48 kn) po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Cudl Softened Front and Back - Sage
Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard