Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Nosiljke za bebe > Ergobaby Original 360


Nosiljka za ćetiri položaja Ergobaby 360 pruža 4 udobna i ergonomska položaja za nošenje djece: na trbuhu prema naprijed, na trbuhu prema natrag, na boku i na leđima. Jedinstven, posebno strukturiran sjedeči dio osigurava da dijete uvijek bude s nogama u ergonomski ispravnom raskrećenom položaju s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku.

Koristi se od rođenja (s umetkom) do 15kg težine.

Maksimalna udobnost za roditelja - novi široki pojas za struk i pojastućene naramenice osiguravaju udobnost i ravnomjerno raspoređuju djetetovu težinu.

Udobnost i ispravna ergonomika za dijete - s jedinstveno strukturiranim širokim sjedištem dijete će uvijek biti u za kuk zdravom pravilnom položaju raskrećenih nogu, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku

Model COOL AIR posebno je prozraćan i namjenjen nošenju u toplije vrijeme.

Glavne karakteristike:

 • STRUKTURIRANO Š IROKO SJEDIŠ TE osigurava da dijete u  sva ćetiri položaja sjedi potpuno ergonomično s raširenim nogama, s koljenima iznad razine kukova, te s kralježnicom u optimalno zakrivljenom luku. Mogučnost promjene širine sjedišta uz pomoć gumba omogućava roditelju da prilagodi sjedište djetetovom položaju i velićini.
 • IZNIMNO Š IROKI POJAS ZA STRUK Izuzetno ugodni pojas za struk može se nositi visoko ili nisko na struku, prema izboru roditelja i pruža dodatnu podršku za donji dio leđa.
 • NASLON KOJI SE MOŠ½E PRODULJITI naslon sjedišta nosiljke može se zarolati prema dolje za nošenje djeteta prime naprijed ili prema gore za nošenje djeteta prema roditelju kako bi pružio dodatnu zaštitu za vrat i glavu djeteta.
 • DEBELE POJASTUčENE NARAMENICE Pomažu jednolikom raspoređivanju djetetove težine te zajedno s pojasom za struk osiguravaju savršenu udobnost za roditelja.
 • KAPULJAčA ZA SPAVANJE Pruža podršku za glavu djeteta koje spava, štiti od sunca i pruža veću privatnost za dojenje. To su roditeljima mogučnosti koje roditeljima dobro dođu.
 • Napravljena je od 100% pamuka i može se prati u perilici za rublje.

 

Napomena: umetak se kupuje posebno.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

 1. #Blisko nošenje
 2. #Ergobaby
 3. #ergonomska nosiljka za bebe
 4. #fizički kontakt s bebom
 5. #nošenje bebe
 6. #zdravi položaj u nosiljci

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa