Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10
>>MEGA WEEKEND<< kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10

POČETNA > Igra > Na kotačima > Matte kaciga - Silver Sage


Značajke
Brand Kinderfeets
Dob 1+ godina
Veličina univerzalna
Podesivost 46 - 52 cm
Materijal ABS plastika
Ispuna EPS zaštitna pjena

Dječja kaciga Kinderfeets® Matte osigurat će vašem mališanu savršenu zaštitu tijekom sportskih aktivnosti – vožnje tricikla, guralice, bicikla, skejtborda ili romobila. Podesiva zaštitna kaciga dostupna je u četiri prekrasne boje

Dječja kaciga Kinderfeets® Matte pruža izvrsnu zaštitu jer je osmišljena tako da se savršeno prilagođava čak i najmlađima te u slučaju nezgode ublažava udarac. Kinderfeets® Matte ispunjava sigurnosnu normu U.S. CPSC Bike Safety Standards.

Podesiva dječja kaciga prikladna čak i za najmlađe. Riječ je o kacigi s podesivim opsegom od 46 do 52 cm koja omogućuje nošenje kacige djeci različite dobi.

Opseg glave može se izmjeriti mjernom trakom. Veličina kacige mjeri se mjerenjem opsega djetetove glave oko 1 cm iznad obrva. Savršeno prianjanje kacige Kinderfeets® Matte jamči i prilagodljivi remen s kopčom koji uključuje i pametno dizajniran dodatak: podstavljeni štitnik za bradu koji sprječava da se dijete uštipne pri kopčanju kacige. 11 otvora za kruženje zraka, dva s prednje i sa stražnje strane te sedam na vrhu, omogućuje i pruža optimalan dotok zraka.

Prozračna dječja kaciga s umetkom od EPS zaštitne pjene s izdržljivom vanjskom ABS plastikom mališanima pruža udobnost i visoku zaštitu od udaraca pri svakoj šetnji s mamom i tatom. Osim podesivog sustava za prilagođavanje veličine, u unutrašnjost kacige Kinderfeets® Matte ugrađeni su i takozvani Fit Sweatsaver™ jastučići koji omogućuju dodatnu udobnost i još bolje prianjanje dok dijete raste.

 

# Snimite, objavite i volite!
Koristite hashtag #svijetbeba da biste imali priliku biti istaknuti na društvenim stranicama Svijet Beba.

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

ZADNJE PREGLEDANO

Matte kaciga - Silver Sage
Visa DinersClub Maestro MasterCard