Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Moda > Šeširići


Napomena: veličinu ćete odabrati u košarici.

Uživanje ne suncu još nikad nije bilo tako zabavno!

Najnoviji šeširići priznatog švedskog branda Elodie Details izrađeni su od prirodnih pamučnih vlakana i omogućuju savršeno prijanjanje malim glavama. Šeširići se mogu nositi na pet različitih načina, a imaju i trakice s pomoću kojih možete učvrstiti šešir na glavici.

 

Trendovski dječji šeširići brenda Elodie Details imaju UV zaštitu i izrađeni su od 100% Oeko-Tex pamuka i osguravaju potpunu i prozračnu zaštitu za vaše mališane.
Posebna izrada tih šeširića ima praktična rješenja, kao što su produžen zadnji dio, da lijepo zaštiti ramena i vrat, mogu se zavezati i zaštita su prilikom vjetra, mogu se nositi na više različitih načina.
Mogu se nositi na klasičan način, mornarski s prednjim dijelom koji se može saviti ili ga možete okrenuti i postaje retro šeširić, koji se može koristiti kao produžena kapa koja štiti od sunca.
Na unutarnjoj strani šeširić ima također i skrivenu traku, s kojom možete regulirati veličinu po opsegu glavice.


Veličine:
0 - 6 mjeseci: 43 cm
6 - 12 mjeseci: 46 cm
1 - 2 godine: 48 cm
2 - 3 godine: 51 cm

Elodie Details - Tekstilni proizvodi - Š eširElodie Details - Tekstilni proizvodi - Opisna slikaElodie Details - Tekstilni proizvodi - Opisna slikaElodie Details - Tekstilni proizvodi - Opisna slikaElodie Details - Tekstilni proizvodi - Opisna slika

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

  1. #Elodie Details
  2. #Šešir

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa