Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > IGRAČKE > Interaktivne igračke > Doktorski set za dijagnostiku

IGRAČKE - Interaktivne igračke - Doktorski set za dijagnostiku - Plavi-15%

Igranje liječnika je izvrstan način za vaše dijete da nauči pomoći drugima i također se riješiti straha od liječnika. Trenutno, svaki liječnik ima računalo u svom uredu koji pomaže u dijagnosticiranju pacijenta. Sada svako dijete može postati profesionalni liječnik za svoje lutke i plišance. Osobni medicinski prijenosnik sa skenerom omogućit će vam da precizno dijagnosticirate izvor boli i odaberete učinkovitu terapiju. Osim toga, set sadrži predmete potrebne svakom liječniku: stetoskop, pincete, naočale i škare.

Igra počinje postavljanjem ploče s brojem 1 na zaslonu računala. Ikona sa skenerom bit će istaknuta na zaslonu. Skener bi trebao biti postavljen na lutku. Računalo će skenirati tijelo lutke ili plišanca. Nakon završetka skeniranja čut ćemo smijeh djeteta ako naš pacijent postane zdrav ili će nam računalo pokazati daljnje korake u slučaju otkrivanja bolesti. Označit će se ploča 2 ili 3. Zatim stavite ploču s brojem 2 ili brojem 3 na zaslonu i ponovno stavite skener na igračku. Računalo će otkriti točan izvor boli i odabrati odgovarajući tretman za pacijenta. Da biste potvrdili terapiju i izliječili pacijenta, pritisnite desni gumb križa.

Igračka je opremljena zvučnim efektima: signal hitne pomoći, plač i smijeh djeteta, zvuk skeniranja.

U setu:

 • prijenosno računalo sa skenerom
 • 3 ploče koje treba postaviti na zaslon
 • stetoskop
 • naočale
 • škare
 • pinceta

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

 1. #edukativne igračke
 2. #Ideje za poklone
 3. #igračke za djevojčice
 4. #igračke za malu djecu
 5. #kreativne igračke
 6. #Pokloni za dječake
 7. #Pokloni za djecu

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa