Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €
Kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10 >Klik za više detalja<
Kodovi za popust: MEGA15 i MEGA10 >Klik za više detalja<

POČETNA > Cybex > Kolica

FILTER

cijena od: ,00 €

cijena do: ,00 €


CYBEX u ponudi ima autosjedalice, dječje nosiljke, dječji namještaj i kolica; koja se osim što su sigurna, odlično prilagođavaju urbanom načinu života.

U jezgri branda i njegovih proizvoda nalazi se CYBEX D.S.F. Princip inovacija: kombinacija jedinstvenog dizajna, nenadmašne sigurnosti i kvalitete i inteligentne funkcionalnosti. Ova trostruka strategija dovela je ne samo do razvoja nagrađivanih autosjedalica kao što su Sirona u smjeru suprotnom od smjera vožnje, već i devet Red Dot Design nagrada.

Uvijek preispitujući status quo i ne bojeći se promjena, CYBEX je postao ne samo lider u sigurnosti djece, već se smatra inovativnim stilom života i modnim imenom. Sa svojim novim pristupom, CYBEX dizajnira proizvode za roditelje dok gura granice koje često znače razdvajanje sigurnosti, dizajna i funkcionalnosti.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 € (414.40 kn). Ako je narudžba manja od 55,00 € (414.40 kn) dostava se naplaćuje 4,00 € (30.14 kn).

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € (105.48 kn) po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


Sigurna kupovina

SIGURNA KUPOVINA

Visa DinersClub Maestro MasterCard