Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

IGRAČKE > Solarni robot 13u1


Potpuno nova, kreativna igračka za samosastavljanje t. DIY. 13in1 solarni set je obrazovna igračka za samostalno stvaranje, pokretana sunćevom svjetlošču koja vas uči da iskoristite solarnu energiju. Ovo je velika zabava, u kojoj djeca uće kako energija svjetlosti daje električnu energiju. Komplet omogučuje djeci da nauće kroz igru, to je prirodan naćin istraživanja svijeta, koji je najljepši i poticajan za djecu, a njihova kreativnost će samo rasti u budučnosti. Komplet je zabavno jer dijete uči alternativnu energiju. Omogučuje vam da kreativno provodite vrijeme. Igračka najbolje radi na otvorenom sunćevom svjetlu, ali također možete koristiti snažno svjetlo iz svjetiljke.

 

Solarni robot se može pretvoriti u 13 razlićitih robotskih modela. Lako je izgraditi robota psa, a potom hodati robotom kornjaće, robotom zombija ili robotskim čamcem! Igračka sadrži jedinstveni pribor (uključen) i dijelovi koji pokreću robota. Alternativni izvori energije igraju tako važnu ulogu, nema boljeg vremena nego sada za početak ućenja osnovne tehnologije za djecu. Srečom, ovaj proizvod pokreće sunce pa ne zahtijeva baterije. Robot se kreće zahvaljujuči sunćevoj svjetlosti (jakoj sunćevoj svjetlosti ili nekom drugom izvoru svjetlosti) i dopušta djeci stvaranje i korištenje svoje beskrajne mašte. Postoje dvije razine težine u izgradnji robota.

Modeli koje možete izraditi:

Prva razina uključuje: robota kornjaća, robota-buba, robota-kvadrat, robot-čamac, robot-walker, robot-pas

Druga razina: roboti-robot, robot-auto, robot-skate, robot-surfer, robot-zombi, robot-rak, robot-čamac.

Tehnički podaci:

Ljepilo ni alati nisu potrebni za sastavljanje kompleta. Elementi su montirani na zasun. Najprije instalirajte modul solarnog panela i motor. Preostali elementi mogu se mijenjati ovisno o tome koja će se konstrukcija sastaviti.

Pakiran u lijepu kutiju, idealnu za poklon.

IGRAČKE - Edukativne igračke - opisnaIGRAČKE - Edukativne igračke - opisnaIGRAČKE - Edukativne igračke - opisnaIGRAČKE - Edukativne igračke - opisnaIGRAČKE - Edukativne igračke - opisna

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

  1. #edukativne igračke
  2. #Ideje za poklone
  3. #kreativne igračke
  4. #Pokloni za djecu
  5. #solarne igračke

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa