Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

IGRAČKE > Šivaća mašina


Šivaća mašina je predmet u kućanstvu koji je uvijek potreban. Zahvaljujuči šivaćem stroju, dijete može razviti vještine šivanja i dizajnirati odjeću za lutke i medvjediće. Djeca vole gledati okolinu i vole se igrati kućanskih poslova. Šivaći stroj i pribor mogu biti odlićan naćin da se diverzificira takva zabava. Stroj se aktivira okretanjem rućice ili pritiskom na papućicu, što omogučuje pričvrščivanje materijala.

Šivaća mašina se pokreće pomoću pedale na baterije ili rukom. Uz malu roditeljsku pomoć (vjerojatno samo na poćetku), mali krojač vjerojatno će stvoriti mnoge zanimljive modne kreacije za svoje igračke. Igla je prekrivena plastićnim zaštitnikom, što će osigurati sigurnu zabavu malom dizajneru. Osvjetljenje tijekom šivanja omogučit će ravno šivanje. Dodatna atrakcija je stroj za probijanje mlaznica / ukrasa, tako da ušivena odjeća za lutku ili medvjediča može biti još privlačnija.

Set sadrži:

 • automatski šivaći stroj s pedalom
 • komade materijala
 • cvjetni ukrasi
 • plastićni mlazovi
 • stroj za probijanje ukrasa

Dimenzija stroja

 • 24 x 19 x 9 cm
 • duljina kabela koji spaja stroj s pedalom 43 cm

Stroj se napaja s 3 1.5V AA baterije (nije uključeno)

Komplet je upakiran u vrlo lijepu šarenu kutiju.

IGRAČKE - Kreativne igračke - opisnaIGRAČKE - Kreativne igračke - opisnaIGRAČKE - Kreativne igračke - opisnaIGRAČKE - Kreativne igračke - opisnaIGRAČKE - Kreativne igračke - opisna

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

 1. #edukativne igračke
 2. #igračke za djevojčice
 3. #kreativne igračke
 4. #Pokloni za djecu

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa