Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Igra na otvorenom > Kacige Nutcase XS 48-52cm


Priča NUTCASE kaciga zapoćela je u državi Oregon, SAD. Kao strastveni navijač momčadi američkog nogometa, Michael Morrow je na jednu utakmicu ponio kod kuće izrađenu navijačku kacigu. Ova ideja izazvala je val oduševljenja među ostalim navijaćima. Upravo to je Michaela potaknulo na razmišljanje. Kacige, kao obavezni dio opreme kod većine sportova, nisu baš kod ljudi omiljene. Zato što su dosadne!

Tako je rođena ideja NUTCASE-a. U proljeće 2006. je predstavljena prva kolekcija. Osnovna ideja je bila da kacige budu ljudima, a prije svega djeci, popularnije i zanimljivije. Pošto postoječa oprema nije baš svima bila zadovoljavajuča i pošto je ponuda bila vrlo slaba, u ideji zabavnih funky kaciga Michael je vidio potencijal za početak uspješnog posla.

NUTCASE kacige svojim dizajnom daju mogučnost korisnicima da izraze svoj osobni stil. Dizajn, zajedno za oblikom, koji nije uobičajen za biciklistićke kacige, čini NUTCASE tako vizualno privlačnim i izražajnim.

Osim navedenoga, NUTCASE je poznat po kvalitetnoj izradi i vrhunskim materijalima, te zadovoljava sve sigurnosne standarde. Posebnost je također magnetna kopča, koja onemogučava da se korisnik uštipne i omogućava jednoručno kopćanje. Vrlo praktićno za najmlađe biciklistićke entuzijaste.

Dječja kaciga XXS za sve male bicikliste, kao i sve male korisnike romobila, skateboardova, koturaljki i rola stare od 4 do 10 godina. Sa svojim kotaćićem za reguliranje velićine jednostavno se prilagodi svakome djetetu pružajuči maksimalnu udobnost. Nutcase kacige poznate su po svojem kreativnom dizajnu, inovativnom obliku, kvalitetnoj izradi i vrhunskim materijalima od kojih su izrađene. Kacige zadovoljavaju sve sigurnosne standarde, a posebnost im je magnetna kopča, koja djetetu omogučuje samostalno zakopčavanje i to samo jednom rukom, bez opasnosti da se uštipne kopčom.

Magnetna kopča - Omogučava jednostavno zakopčavanje i otkopčavanje jednom rukom bez opasnosti da se dijete uštipne.

Reflektirajuči elementi - Trake, logo i kotaćič za reguliranje velićine su reflektirajuči.

Kotaćič za reguliranje velićine - Prilagođavanje velićine za maksimalnu udobnost. U slučaju kvara jednostavno se zamijeni.

Unutrašnjost - Polistiren pjena (EPS) za visoki stupanj zaštite od udara.

Prozraćivanje - Po dva otvora sprijeda i straga te 7 na vrhu kacige.

Mekani jastučić - Remen ispod brade zaštićen je mekanim jastučićem za dodatnu udobnost.

Dodatne pjene - Za optimalno prianjanje svaka kaciga ima dodatni komplet pjena.

STIFTUNG WARENTEST - br. 1 po pitanju sigurnosti:
Neovisna njemačka organizacija potrošaća Stifung Warentest testirala je Nutcase kacige. Razvijen je jedinstveni standard za testiranje i ocjenjivanje kaciga, te su između 18 testiranih kaciga samo tri ocijenjene ocjenom ždobar. Kacige Nutcase su među top tri kacige po pitanju sigurnosti.

Igra na otvorenom - Sport - Opisna slikaIgra na otvorenom - Sport - Opisna slika

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

  1. #djeca na putu
  2. #Bicikli
  3. #Dječji bicikli
  4. #Bicikli bez pedala
  5. #Guralice bez pedala

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa