Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > Hranjenje > Grijači hrane, bočica i sterilizatori > Babymoov grijač boce - Tulip

Hranjenje - Grijači hrane, bočica i sterilizatori - BabyMoov Tulip

Tulip grijač za topliju bocu omogućuje brzo, lagano i toplo mlijeko i ostalu hranu za bebe. Pomoću utikača možete ga uključiti i kod kuće i u automobilu tako da ga utaknete u upaljač za cigarete.

Brzo: Toplina omogućuje zagrijavanje svih vrsta boca bez obzira na veličinu ili marku.Omogućava zagrijavanje bočica, ali i stakla također:

Grijač dolazi sa 3 vrijednosti: posuda za jednostavno mjerenje dodane razine određene količine vode, košarica za izolaciju toplinskog polja koje također omogućuje zagrijavanje dijelova od silikona, materijal pogodan za sve boce i posude prilagodbe.

Vizualni signal u obliku prstena s pozadinskim osvjetljenjem označava proces zagrijavanja: mijenja se iz crvene (aktivni ciklus) u zeleno (ciklus završava) i time označava da su boce za bebe tople! Da bi život još bio lakši, automatski će se prestati nakon završetka ciklusa zagrijavanja.

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa