POČETNA > Hevea > Njega

NATRAG

FILTER

cijena od: ,00 kn

cijena do: ,00 kn

KATEGORIJA

Hevea gumena podloga za kupanje - Granite
Hevea gumena podloga za kupanje - Marble
Hevea gumena podloga za kupanje - Sand

HEVEA JE ZAPOČELA KAO PITANJE

Povijesno, HEVEA je započela kao pitanje na koje je trebao odgovor: kako se malo bolje pobrinuti za svoju djecu i naš planet. To nam čini sve prilično jednostavno: rođeni smo iz poriva da radimo bolje. Pokazati da način na koji djelujemo i živimo u svijetu znači razliku i za sebe i našu djecu - građane sutrašnjice. Nedostatak prirodnih mogućnosti za naše buduće generacije i izbor koji moramo donijeti bilo je ono zbog čega smo se okrenuli Hevei Brasiliensis - prirodnoj gumi, a to je od samog početka postalo temelj naše misije i naše svrhe.

 PLASTIKA JE PROŠLOST, PRIRODNO JE SADAŠNJOST

Hevea ili prirodna guma mogu zamijeniti mnoge vrste plastike. Hevea se prirodno raspada i može se ponovo upotrijebiti za izradu novih proizvoda. Sama vrsta drveta i guma naša su jedina ograničavanja koja se nameću samo kod dizajniranja i razvoja novih proizvoda. Međutim, to se teško osjeća ograničavanjem, jer još uvijek bolje i bolje upoznajemo ove materijale. U svoj svojoj radoznalosti, čvrsto smo u kontaktu s korijenima i našim razlogom da budemo ovdje: da vam pružimo mogućnost stvaranja otiska prsta koji je malo bolji od onoga koji smo naslijedili.

DIZAJN I PRIRODNI MATERIJALI
Geografski gledano, naša mješavina je jedinstvena. Dok stabla hevee rastu uglavnom u jugoistočnoj Aziji, a veći dio naše proizvodnje zahtijeva vještine i sadržaje u blizini plantaža na kojima je hevea ubrana, naša je filozofija dizajna inherentno danska. Objedinjavanje prekrasnog dizajna s jasnom funkcionalnošću jezgra je poznate danske dizajnerske tradicije i držimo se toga u otkrivanju i razvoju svega što naša dragocjena hevea može ponuditi.

 

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 29kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

NAŠA PREPORUKA

Kawan gumena patka - Roza

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa