BLACK FRIDAY - Moguća kašnjenja isporuka zbog velikog broja narudžbi!
BLACK FRIDAY - Moguća kašnjenja isporuka zbog velikog broja narudžbi!

POČETNA > BRANDOVI > Hevea


HEVEA JE ZAPOČELA KAO PITANJE

Povijesno, HEVEA je započela kao pitanje na koje je trebao odgovor: kako se malo bolje pobrinuti za svoju djecu i naš planet. To nam čini sve prilično jednostavno: rođeni smo iz poriva da radimo bolje. Pokazati da način na koji djelujemo i živimo u svijetu znači razliku i za sebe i našu djecu - građane sutrašnjice. Nedostatak prirodnih mogućnosti za naše buduće generacije i izbor koji moramo donijeti bilo je ono zbog čega smo se okrenuli Hevei Brasiliensis - prirodnoj gumi, a to je od samog početka postalo temelj naše misije i naše svrhe.

 PLASTIKA JE PROŠLOST, PRIRODNO JE SADAŠNJOST

Hevea ili prirodna guma mogu zamijeniti mnoge vrste plastike. Hevea se prirodno raspada i može se ponovo upotrijebiti za izradu novih proizvoda. Sama vrsta drveta i guma naša su jedina ograničavanja koja se nameću samo kod dizajniranja i razvoja novih proizvoda. Međutim, to se teško osjeća ograničavanjem, jer još uvijek bolje i bolje upoznajemo ove materijale. U svoj svojoj radoznalosti, čvrsto smo u kontaktu s korijenima i našim razlogom da budemo ovdje: da vam pružimo mogućnost stvaranja otiska prsta koji je malo bolji od onoga koji smo naslijedili.

DIZAJN I PRIRODNI MATERIJALI
Geografski gledano, naša mješavina je jedinstvena. Dok stabla hevee rastu uglavnom u jugoistočnoj Aziji, a veći dio naše proizvodnje zahtijeva vještine i sadržaje u blizini plantaža na kojima je hevea ubrana, naša je filozofija dizajna inherentno danska. Objedinjavanje prekrasnog dizajna s jasnom funkcionalnošću jezgra je poznate danske dizajnerske tradicije i držimo se toga u otkrivanju i razvoju svega što naša dragocjena hevea može ponuditi.

 


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard Discover DinersClub Mastercard Visa