Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Dječja soba > Motorola MBP-50


Motorola MBP-50 je bežićni video baby monitor koji vam omogučuje da uvijek pazite na stvari. Kristalno čista dvosmjerna audio znaćajka omogučuje vam da vrlo jasno komunicirate kao da ste u istoj prostoriji sa svojim mališanom. Budite sigurni da su uvijek sigurni, zvuk s velikim 5,0-inčnim ekranom u boji, daljinski pan, tilt i zoom, i infracrvenim noćnim vidom za držanje na oku stvari na vrlo niskim razinama osvjetljenja. Višestruki kut gledanja slika-u-slici i opcija automatskog prekidaća ekrana omogučuju vam da dodate dodatne kamere kako bi se omogučilo da paze na cijelu obitelj, do 4 prostorije svog doma. S Motorole MBP-50 ste slobodni gledati ih kako sanjaju.

2.4GHz FHSS tehnologija za dvosmjernu komunikaciju

MBP-50 2.4GHz FHSS tehnologija nudi pouzdanu bežićnu vezu u odnosu na starije bežićne tehnologije. Nadograđena bežićna tehnologija znaći mnogo bolji domet i manje šanse da nešto ne vidite u kuči zbog slabe ili potpunog prekida signala. Š ifrirani audio nudi dodatnu sigurnost i mir uma. Motorola MBP-50 također ima kristalno jasni i poboljšani dvosmjerni audio, tako da ste u mogučnosti da govorite i pjevate svom mališanu ili jasno komunicirate s partnerom iz druge sobe.

LCD zaslon u boji s Pan, Tilt i Zoom funkcijama

Potpuno u boji od 5,0 inča dijagonali LCD zaslon prikazuje u realnom vremenu video i zvuka u bebinoj sobi. Pet LED dioda na MBP-50 baby monitoru pokazuju razinu zvuka aktivnosti u sobu, informirani ste o tome što se događa vizualno i zvučno. Kontrola fotoaparatom MBP-50 uz daljinsko pomicanje, tilt i zoom video sliku po potrebi.

Monitor sobne temperature, Infracrveni Night Vision i pet ugrađenih uspavanki

MBP-50 je opremljen zaslonom  sobne temperature, tako da možete osigurati da nikada ne bude previše vruće ili previše hladno. Infracrveni noćni vid pomaže da ostanete povezani s onim što se događa u bebinoj sobi bez svjetla. Osim toga, možete umiriti mališana jedan zvukom po svom izboru od 5 umirujučih polifonih uspavanki.

"Out-of-range" i "Low Battery" upozorenja

Bežićni domet MBP-50 će vam omogučiti komunikaciju s vašom bebom do 300 metara daleko. Dakle, čak i ako imate veću kuču, ne morate odustati od sigurnost ili mogučnosti da ostanete povezani na svojim mališanom. Alarm se oglašava kada ste izašli iz dometa jedinice, tako da se nikada nećete morati pitati dali ste dovoljno blizu. Upozorenje kada je bateriji potrebno punjenje.

 

Glavne karakteristike:

 • 2.4GHz FHSS tehnologija
 • LCD zaslon u boji (5,0 inča)
 • Kamera ima zoom i tilt funkciju
 • Kontrola glasnoće
 • Vizualni i zvučni signali
 • Infracrveno noćno snimanje
 • Domet 300 metara
 • Š ifriranje audio podataka
 • Alarm upozorava kada ste izvan dometa
 • Mogučnost dvostrane komunikacije
 • Mogučnost namještanja alarma za (2,4 ili 6 sati)
 • Mogučnost priključivanja više kamera na roditeljsku jedinicu

 

Pakiranje uključuje:

 • 1 x Roditeljska jedinica
 • 1 x Dječja jedinica
 • 1 x Baterije koje se mogu puniti za roditeljsku jedinicu
 • 1 x Adapter za struju za roditeljsku jedinicu
 • 1 x Adapter za struju za dječju jedinicu
 • 1 x Kopču za remen

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

 1. #Baby monitor
 2. #Baby phone

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa