Dostava u cijelu Hrvatsku!

Megastore: Slavonska avenija 65, Zagreb

Dječja kolica > Foppapedretti Bikini Plus


FOPPAPEDRETTI BIKINI PLUS - BOLJA VERZIJA BIKINI-A!

Stil koji se istiće kvalitetom, iskustvom i talijanskim dizajnom. Dizajn kolica je vrlo jednostavan u koji je uloženo mnogo inteligencije, truda i poznate Foppapedretti praktićnosti! Kombinirani "dvojac" koji postaje trio s auto sjedalicom Grupa O + i može se koristiti od rođenja!

Bikini kolica su za one koji prvenstveno traže praktićnost i funkcionalnost! Odmah ćete ih zavoljeti! 

Sportski dio se vrlo jednostavno "pretvara" u veliku i udobnu košaru! Namjenjena su za djecu od rođenja nadalje. Njegova posebnost je vrlo mekana košara pogodna za prve mjesece, koja se pretvara u kolica s jednostavnim pokretom. Stražnji kotaći imaju podesive amortizere. Kolica imaju reverzibilno sjedalo, 3 ležeča položaja, prednji okretni kotaći sa blokadom za okretanje, te papućicom ručne koćnice. Naslon kolica je multifunkcionalan i podesiv u više položaja. Kolica su opremljena sa čvrstim sigurnosnim pojasevima, sa 5 sigurnosnih točaka podesivih prema velićini djeteta.

Autosjedalica je grupe 0+ namijenjena za djecu do 13kg, oko 15 mjeseci. Anatomsko sjedalo dizajnirano je da osigurava maksimalnu sigurnost. Remen pričvršćen u 3 točke. Jednostavno se i lako montira na okvir kolica. Može se koristi i kao njihaljka/kolijevka. Dolazi zajedno s krovićem.

Praktićna torba sa remenom, raznim pretincima u unutrašnjosti za bebine stvari.

Dijete se u kolicima može okrenuti prema naprijed ili unatrag da gleda mamu.

Aluminijska konstrukcija kolica teška je samo 7,5 kg! Kolica se praktićno sklapaju i zauzimaju malo mjesta u prtljažniku.

U pakiranju se nalazi i navlaka za kišu, navlaka za noge, košara za stvari.

Kolica i autosjedalica su proizvedena sukladna europskim normama ECE R44/04

Dječja kolica - Dječja kolica 2U1 - Bikini Plus sklapanjeDječja kolica - Dječja kolica 2U1 - Bikini Plus podesivi oslonac za nogeDječja kolica - Dječja kolica 2U1 - Bikini Plus prećkaDječja kolica - Dječja kolica 2U1 - Bikini Plus sjedalo se okrećeDječja kolica - Dječja kolica 2U1 - Bikini Plus košara se pretvara u sjedeči dio

Da li se dostava plaća?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 300kn. Ako je narudžba manja od 300kn dostava se naplaćuje 20kn.

Gdje mogu primiti narudžbu?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

Kojom dostavnom službom šaljete?

Pošiljke šaljemo GLS dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U koliko sati će biti dostava?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

Koliko se čeka dostava?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 1 do 2 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 7-10 radnih dana.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke 7 do 10 radnih dana, svi proizvodi bit će ti isporučeni zajedno u roku 7 do 10 radnih dana.

U iznimni slučajevima, isporuka može kasniti, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

  1. #dječja kolica
  2. #dječja kolica 2u1
  3. #dječja kolica 3u1
  4. #najbolja dječja kolica

SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa