Besplatna dostava za narudžbe iznad 55 €

POČETNA > Nuukk > Igra


Godine 2010. za vrijeme studija slikarstva u Berlinu, Andrea Hild počela je prodavati ručno ilustrirane razglednice i kalendare putem interneta. Bili su to početci nečega što će ubrzo nkon toga postati brand Nuukk.

Andrein strastven projekt razvio se u posao s punim radnim vremenom, uz podršku malog tima i mnogo sjajnih ilustratora. Zajedno dizajniraju Nuukk kolekcije koje impresioniraju svojom raznolikošću, radošću boja i kreativnošću.

Nuukk se usredotočuje na uređenje doma i uredski materijal s ciljem da zadovolji cijelu obitelj. Andrei je također posebno važno da ne proizvodi već viđene artikle za masovnu proizvodnju, već proizvode koji se proizvode sa strašću i odgovornošću vjerni motu Nuukkaa - "Slatke stvari. Cool standardi."

DA LI SE DOSTAVA PLAĆA?

Dostava je besplatna za narudžbe veće od 55,00 €. Ako je narudžba manja od 55,00 € dostava se naplaćuje 4,00 €.

NAPOMENA: Dostava za namještaj naplaćuje se 14,00 € po artiklu, bez obzira na ukupni iznos narudžbe!

GDJE MOGU PRIMITI NARUDŽBU?

Narudžbu možeš primiti na bilo kojoj adresi u Republici Hrvatskoj.

Prilikom naručivanja upiši adresu na koju želiš primiti narudžbu. To ne treba biti ista adresa koja je na osobnoj iskaznici. Nama je bitna samo adresa na kojoj želiš primiti narudžbu.

KOJOM DOSTAVNOM SLUŽBOM ŠALJETE?

Pošiljke šaljemo GLS i Mail Boxs dostavnom službom, te dostavu možeš pratiti preko ove stranice.

U KOLIKO SATI ĆE BITI DOSTAVA?

Na dan dostave dobit ćeš SMS poruku u kojoj će pisati okvirni termin isporuke i dostavljačev broj telefona, pa ga možeš direktno kontaktirati za precizniji termin isporuke.

KOLIKO SE ČEKA DOSTAVA?

Isporuka proizvoda koji su na zalihi je u roku 3 radna dana. Ostale proizvode isporučujemo u roku 10 ili 30 radnih dana, odnosno 12 tjedana, ovisno o vrsti proizvoda. Okvirni rok isporuke naveden je kod svakog proizvoda.

Ako tvoja narudžba sadrži proizvode koji su na zalihi i proizvode kojima je rok isporuke duži, narudžba će ti biti isporučena kada svi proizvodi budu dostupni.

U iznimnim slučajevima, isporuka može biti duža od navedenog roka, ali o tome ćemo te na vrijeme obavijestiti.

Visa DinersClub Maestro MasterCard