Dostava u cijelu Hrvatsku!

POČETNA > Baby Tula


Nosiljke Baby Tula izrađene su od 100-postotnog pamučnog platna i kvalitetnih tkanina, a dolaze u širokoj lepezi uzoraka i boja. Dostupne su u tri modela: Standard (Baby), Toddler i Free-to-Grow.

Baby Tula ponosi se svojom ponudom prekrasnih, praktičnih, raznolikih i dugotrajnih nosiljki za bebe koje pružaju udoban i ergonomski način za veću povezanost roditelja i djeteta od rođenja do dobi od 4 godine ili dulje. Nosiljke Baby Tula dostupne su mnoštvu uzoraka, tako da nisu samo korisne, već i stilski dodatak!

Kada su u pokretu, roditeljima uvelike pomažu nosiljke za bebe koje postaju sve prepoznatljivije hrvatskoj javnosti. Znanstveno je dokazano kako zvuk majčinog otkucaja srca smiruje bebu i uspavljuje ju, a upravo je to glavna prednost nosiljki.

Baby Tula za šetnju sa stilom i zato Nevena Rendeli rado nosi svoju bebu u Baby Tula nosiljci. Ovaj je nagrađivani brend prepoznatljiv po svojoj ponudi praktičnih i raznolikih nosiljki, a savršen je za roditelje kojima je modni dizajn u malom prstu. Baby Tula nosiljke ručno su izrađene od 100% pamuka te su dostupne u širokoj paleti boja i uzoraka. Nosiljka se besprijekorno prilagođava djetetu i omogućuje roditeljima da ga nose privijeno uza sebe od samog početka, dakle od 3,2 do 20,4 kg, Standard i Toddler nosiljke, a u ponudi su se nalazile i dekice izrađene od 100% viskoze bambusa. To ih čini izrazito mekima i laganima te su savršene za povijanje i zaigrane trenutke.

Mirna i Hrvoje rado nose svoje bebe u Keith Haring Ergobaby nosiljkama.


SIGURNA KUPNJA

Visa Maestro MasterCard American Express Discover DinersClub American Express Mastercard Visa